FX 3600 ve R7 260x Total War:Attila Kasma Sorunu

ÇeleRkez

Kilopat
Mükemmel bir sistemim olmamasına lakin yinede bu oyunun sistem gereksinimlerini karşılıyor. Fakat aşırı derecede kasma FPS ani düşüşler vb yaşıyorum. Isılar normal derecede. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Sistemim;
  • AMD R7 260x 2 GB
  • FX 6300
  • 12GB RAM
  • 1TB SSD

Teşekkür ederim ama onu daha önceden kontrol etmiştim, sorun o değil. Başka tahminleriniz veya tecrubeniz varsa lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
@buyuksel artık şu ilkel yöntemlerden vazgeçin, arka planda çalışan torrent uygulamasını kapatarak çözülebilecek bir şey değil performans düşüklüğü.
Asıl soruna gelecek olursak, max ayarlarda FX 6300 sorun yaratabilir, eğer ayarlar sonda ise düşürmeyi deneyin. Eğer maksimum ayarlarda oynamıyorsanız, sisteminiz o oyun için yeterli. MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklık değerlerini paylaşın.

Oyunum low medium arasında ve 30 fpsyi geçtiğini çok görmedim sadece küçük savaşlarda .Sorun nedir acaba.

Oyun ayarlarınızı düşürmeyi deneyin. Ekran kartınız tamamen kullanılmadığı halde 16 FPS alıyorsunuz. Tamamen kullanılması durumunda oyun ayarlarının yüksek ayarlarda olması gerekiyor. Daha düşük ayar yok ise ekran kartı yetersizliğinden dolayı oyunu oynayamıyor olabilirsiniz.
FX-6300'ün performansı yeterli olmayabilir
Denmiş ancak ben görüntülerde bir darboğaz göremedim. Ekran kartı yetersizliği gibi görünüyor bana yine de @Recep Baltaş bey daha iyisini biliyordur.

Oyun minimum sistem özelliklerinde ;
GeForce GTX 560 Ti ekran kartını önermekte sizin kullandığın ekran kartı bu ekran kartına nazaran bir hayli aşağıda bulunuyor.
Bunun yanında Fx 6300 ise minimum sistem özelliklerinin kıyısında duruyor. Açıkçası görüşüm bu şekilde biraz daha bu şekilde oyun içi değerleri atarsanız daha iyi olur. Bu arada herşeye rağmen oyun orjinal değil ise crack ya da türkçe yamadan kaynaklanan problemler de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…