FX 4100 GTX 1050 Ti düşük oyun performansı

Vank453

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;
Sistemimde düşük FPS sorunu yaşıyorum sorunum yazılımsal mı yoksa donanımsal mı sorunum? Düşük GPU kullanımı videolardan gördüğüm kadarıyla %80 hatta %100 besleyebilecek güçte FX 4100, GTX 1050 Ti ama benim sistemimde beslemiyor ani düşüşler yaşıyorum. Sorunum galiba yazılımsal. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim;
FX 4100 3.6GHz
GTX 1050 Ti 4 GB OC Edition.
16 GB Kingston DDR3 8x2 RAM.
600W Hadron bronz sertifikalı PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunda kaç FPS alıyorsun %kaç kullanılıyor ayarlardan FPS sabitli mi?

Hangi oyunda kaç FPS alıyorsun %kaç kullanılıyor ayarlardan FPS sabitli mi?

GTA 5:10 FPS nadiren fazla kullanıldığında (%50 %40) 30-38 FPS en yüksek ayarlar
Ark Survival Evolved: 10 FPS nadiren fazla kullanıldığında (%50 %60)30-40 en yüksek ayarlar
MTA San Andreas 10 FPS nadiren fazla kullanıldığında (%5 %10)30-67 FPS en yüksek ayarlar
Truckers MP(ETS 2)11 FPS nadiren fazla kullanıldığında (%80 %90)45-60 FPS en yüksek ayarlar
FPS sabitli değil

Ayarları en düşüğe çekip denermisiniz. Gayet normal bu değerler en yüksek ayarlarda. Donanımınız eski. En yüksek ayarlarda fazlasıyla zorlanacaktır.

Ayarları en düşüğe çekip dener misiniz? Gayet normal bu değerler en yüksek ayarlarda. Donanımınız eski. En yüksek ayarlarda fazlasıyla zorlanacaktır.

En düşüğe çekmeyi denedim bir şey fark etmedi

İşlemci darboğaz yapıyor. O sokette takacağın işlemciler de alınmaz bu zamanda. Anakart + işlemci değişikliği yapın. i7 2600 + H61 veya i5 4590 + H81 sokete geçin darboğaz yapmadan besler bu işlemciler. Kendi anakart + işlemcinizi satıp üste biraz ekleyip alabilirsiniz bunları.

bütçem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…