FX 4100 Sıcaklık değerleri

hanifi_corak

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Full Stack Developer
Merhaba bende amd fx 4100 cpu var sıcaklık boştayken 50-55 derece oyundayken grafik 70 derece civarı. Oyun test driver unlimited 2

Ekran kartım hd 6850 1 gb 256 bit oda boştayken 50 derece oyundayken 65-70 derece normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten stok fan var yükteykende test driver unl 2 var high ayarında cpu kullanımı %85 civarı macun sürdüm galiba baya bi az sürdüm önceden böyle değildi sanırım.

Kasanın içi zaten temiz temizledim yani fanıda temizledim en iyisi bi macun süreyim :D

Önceden böyle değildi zaten. Bu sistem daha 1 hafta önce abimden bana geldi o yüzden bende öncek sıcaklığını bilmiyorum.

Sistemine bir bakım yap. İşlemci fanını sök temizle, macununu yenile, kablo karmaşası var ise düzelt ( kasanın içinde hava sirkülasyonu olacak şekilde ). Eğer düzelmez ise CPU soğutucunu değiştirebilirsin. Bu söylediklerimi ekran kartı içinde yapabilirsin. Bakımdır yani bu. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı