FX-4100 Sistemde DayZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SANTA_FORGET

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Youtube'da Tuna (pintipanda) abi dayz de hem video çekiyor hemde kasmadan oynuyor. Fark olur ama ben sadece skype açıkken bile girsem kasıyo. Şehir içinde 25 fps nin üzerine çıkmıyo benim bilmediğim bi ayarmı yapılıyo oyunda anlamadım.
Tuna(pintipanda) abi nin sistemi :

• phenom ii x6 1100t
  • hd7850
  • 8gb ripjaws

Benim sistemim :

• fx-4100 4.1ghz
  • hd7850
  • 4gb value

Son düzenleyen: Moderatör:
Korktuğum şey orjinali alırsamda gene kasarsa gitti 30 dolar.

Ben de aynı oyunu oynuyorum. Oyun henüz Alpha sürecinde ve bende kasmalar yaşıyorum ve ayarları kısmak zorunda kalıyorum. Umarım bu sorunu giderirler.

Benim berbat ekran kartımla State of decay'i kırılmış olarak oynamıştım. Çok kasıyor en düşük ayarlarda dahi oynanmıyordu. Format attım ve artık korsan kullanmamaya karar verdim. Steam'de indirime girdi satın aldım. Aynı oyun neredeyse hiç kasmadan akıcılaştı aynı sistemde aradaki farkı bariz hissedebiliyorsun.

Oyunun güncelleme notlarında performansın artırıldığı yazmakta.

Kaynak: DAYZ

Yani korsan kullandığın sürece kaybedeceksin. İyi bari korsan kullanıp da düşük performanstan dolayı suçu Windows 8'e atmadın Yok ya, kesin 7 kullanıyorsun. Yoksa suçlu 8 olacaktı. kesin. kasıyorsa suçlu 8'dir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…