FX- 4100 Sisteme Ekran Kartı Önerileriniz

Rahatlıkla yeter hemde en az 2 yıl seni götürür. Peki Mert dikkatli olurum.

- - - Güncellendi - - -

Hızarcı Ahmet bu semt pazarı nerede ya bize de söyle 220lik ürünü 180'e alıyorsun baksana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cümle başına büyük harfle başla(Senin iyiliğin için söylüyorum). Ayrıca nerede öyle yazıyor

- - - Güncellendi - - -

Çift fan olduğu için iyi olduğunu düşünüyorsun. Ama o soğutma hariç bence o kadar iyi değil. Ama karar Ahmet'in ister 7770 alsın ister 7790 fark etmez. Çok FPS farkı olacağını düşünmüyorum.

Ne yaptınız hocam bugüne kadar nerede görülmüş fan sayısına göre karar verdiğim?

HD7770 eski bir kartdır, HD7790 ise yeni bir kartdır, isim değişikliğinden önce gelen son kart bile olabilir. Performans farkı az buz değildir.
http://www.hwcompare.com/14300/radeon-hd-7770-vs-radeon-hd-7790/
Radeon HD 7790 vs 7770
AMD Radeon HD 7790 compare AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5 GPU

Hem ben HD7790 için bağlantı bile paylaşmamışım ki siz böyle bir yanılgıya kapıldınız.

Aslında doğru fakat güç kullanım açısından değerlendirdim ben. Sen haklısın ama boyut sorunu olabilir kasanın modelini söylerse daha iyi olur.

7790 sapphireden bahsediyoruz sandım

- - - Güncellendi - - -

300 260 tl'lik kart önerecekseniz psu yetsin. Bu arada psu max 400 watt yazıyor. Problem olmaz inş. 200 TL'ye 7770 alırsam üstüne psu alabilirim. Cebime para kalırsa anca alabilirim psu.

Af buyrun? Paylaştığım bağlantıları kontrol ettiniz mi? Aradaki performans farkına karşın sadece 5 Watt daha fazla güç tüketiyor HD7790.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…