Fx 4100 ve GTX 770 tabanlı sistemde düşük FPS sorunu

gumuskartal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Neredeyse her oyunda hem online hem de normal oyunlarda fps düşme sorunu ile karşı karşıyayım ve sorunu çözebilmiş değilim. Bilgisayara format attım tüm güncel yazılımları tekrar kurdum sonuç yine aynı düşük sistem isteyen oyunlarda bile ara ara (10-15 saniye kadar sürüyor) düşüyor. Fps düşüyor düzelince yine aynı yere gidiyorum bir sorun olmuyor yani ani patlamalarla ve yoğun bir grafikten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Fps'yi sabitleyip adaptive vsync açıp denediğimde de sonuç aynıydı 25-30'lara düşüyor sonra tekrar fırlıyor fps.

• Serious Sam HD - The Second Encounter
  • Deadpool
  • Dragon Age II
  • S.K.I.L.L. - Special Force 2

Bu oyunlar yüklü şu an ve hepsinde yaşıyorum bu sorunu.
  • İşlemci: AMD Fx 4100
  • Ekran kartı: Gigabyte gtx 770 driver versiyon 344.11
  • RAM: 2x4 gb kingston hyperx genesis.
  • Anakart: Asus m5a78l le

Son düzenleyen: Moderatör:
highpower 750w 80+ bronze güç kaynağı var cpu kullanımında bir anormallik görünmüyor. hd 4850 ekran kartı vardı gtx 770 aldım işlemci ile anakartı da değiştiricem yalnız nakit gerek bunun için yılbaşına doğru
msi z97 gaming 7 ile intel core i7 4770k yada 4790k alıcam o zaman bir sorun olmaz sanırım ? işlemciden kaynaklı ise sorun
bide harddisk değil 120gb ssd var corsair ls serisi.

f2p oyunlarda da kasma sorunu oluyor korsan ile ilgili olduğunu düşünmüyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı