FX 4100 ve RX 470 Darboğaz Olur mu?

Eksik ve kötü yanlari nedir sistemin yükseltme yapıcam çünkü birde oyunun çözünürlüğü 1680×1050 monitor en son bunu destekliyor
VSR açıp dahada yükseğe çıkartabilirsiniz çözünürlüğü, tavsiyem yükseltme yerine bütçeniz varsa en az 2000 TL gibi, komple sistemi değiştirmek.

Nasil yani VSR derken sistem kötümü o kadar
Monitör en son bunu destekliyor dedinizya, VSR ayarını açarak çözünürlüğü monitörün çözünürlüğünden daha yukarı çıkartabilirsiniz, fazla çıkarmayın tabi. Bu şekilde takılmayı kaldırabilirsiniz belki deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bence darboğaz olmaz. Rx 470'in Rx 480'e göre daha alt seviye olduğunu düşünürsek. GTX 960 darboğaz olmuyor.

Ben GTA 5 yani işlemci sömüren bi oyun üzerinden değerlendiriyorum, kullanıcı ben GTA 5 oynamam derse o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…