Burakkurt Kilopat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #21 FurkanTechno dedi: Sistem idare eder, çözünürlüğünüzü biraz yükseltip bakın. Genişletmek için tıkla... Eksik ve kötü yanlari nedir sistemin yükseltme yapıcam çünkü birde oyunun çözünürlüğü 1680×1050 monitor en son bunu destekliyor
FurkanTechno dedi: Sistem idare eder, çözünürlüğünüzü biraz yükseltip bakın. Genişletmek için tıkla... Eksik ve kötü yanlari nedir sistemin yükseltme yapıcam çünkü birde oyunun çözünürlüğü 1680×1050 monitor en son bunu destekliyor
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #22 Burakkurt dedi: Eksik ve kötü yanlari nedir sistemin yükseltme yapıcam çünkü birde oyunun çözünürlüğü 1680×1050 monitor en son bunu destekliyor Genişletmek için tıkla... VSR açıp dahada yükseğe çıkartabilirsiniz çözünürlüğü, tavsiyem yükseltme yerine bütçeniz varsa en az 2000 TL gibi, komple sistemi değiştirmek.
Burakkurt dedi: Eksik ve kötü yanlari nedir sistemin yükseltme yapıcam çünkü birde oyunun çözünürlüğü 1680×1050 monitor en son bunu destekliyor Genişletmek için tıkla... VSR açıp dahada yükseğe çıkartabilirsiniz çözünürlüğü, tavsiyem yükseltme yerine bütçeniz varsa en az 2000 TL gibi, komple sistemi değiştirmek.
Burakkurt Kilopat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #23 Nasil yani VSR derken sistem kötümü o kadar
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #24 Burakkurt dedi: Nasil yani VSR derken sistem kötümü o kadar Genişletmek için tıkla... Monitör en son bunu destekliyor dedinizya, VSR ayarını açarak çözünürlüğü monitörün çözünürlüğünden daha yukarı çıkartabilirsiniz, fazla çıkarmayın tabi. Bu şekilde takılmayı kaldırabilirsiniz belki deneyin.
Burakkurt dedi: Nasil yani VSR derken sistem kötümü o kadar Genişletmek için tıkla... Monitör en son bunu destekliyor dedinizya, VSR ayarını açarak çözünürlüğü monitörün çözünürlüğünden daha yukarı çıkartabilirsiniz, fazla çıkarmayın tabi. Bu şekilde takılmayı kaldırabilirsiniz belki deneyin.
Burakkurt Kilopat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #25 VSR nerden açabilirim peki
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #26 Burakkurt dedi: VSR nerden açabilirim peki Genişletmek için tıkla... İnternetten nasıl açıldığına bakabilirsiniz.
Burakkurt dedi: VSR nerden açabilirim peki Genişletmek için tıkla... İnternetten nasıl açıldığına bakabilirsiniz.
Burakkurt Kilopat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #27 Tamam saolun
E Eden Dust Ziyaretçi 9 Ağustos 2016 #28 Burakkurt dedi: Hepsi kısık bi ara yoktun o takılmalar şu sıra başladı peki sistem nasıl Genişletmek için tıkla... HDD'den olabilir takılma sorunu.
Burakkurt dedi: Hepsi kısık bi ara yoktun o takılmalar şu sıra başladı peki sistem nasıl Genişletmek için tıkla... HDD'den olabilir takılma sorunu.
Creeptomani Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 2.029 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #29 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence darboğaz olmaz. Rx 470'in Rx 480'e göre daha alt seviye olduğunu düşünürsek. GTX 960 darboğaz olmuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence darboğaz olmaz. Rx 470'in Rx 480'e göre daha alt seviye olduğunu düşünürsek. GTX 960 darboğaz olmuyor.
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #30 Ben GTA 5 yani işlemci sömüren bi oyun üzerinden değerlendiriyorum, kullanıcı ben GTA 5 oynamam derse o ayrı.
Ben GTA 5 yani işlemci sömüren bi oyun üzerinden değerlendiriyorum, kullanıcı ben GTA 5 oynamam derse o ayrı.