Burakkurt Kilopat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #31 Silinen üye dedi: HDD'den olabilir takılma sorunu. Genişletmek için tıkla... VGA ile bağlı ekran kartı birde VSR açıklaması nedir ve nasıl yapılır FurkanTechno dedi: Ben GTA 5 yani işlemci sömüren bi oyun üzerinden değerlendiriyorum, kullanıcı ben GTA 5 oynamam derse o ayrı. Genişletmek için tıkla... Anladım yani yetersiz benim islemçim
Silinen üye dedi: HDD'den olabilir takılma sorunu. Genişletmek için tıkla... VGA ile bağlı ekran kartı birde VSR açıklaması nedir ve nasıl yapılır FurkanTechno dedi: Ben GTA 5 yani işlemci sömüren bi oyun üzerinden değerlendiriyorum, kullanıcı ben GTA 5 oynamam derse o ayrı. Genişletmek için tıkla... Anladım yani yetersiz benim islemçim
E Eden Dust Ziyaretçi 9 Ağustos 2016 #32 VGA bağlantısı ile olacağını düşünmüyorum. Ben AMD kart kullanmadığın için şuan tam bilmiyorum. Radeon ayarlarına gir orada biraz kurcala bak ekran kartın desteklemiyor da olabilir.
VGA bağlantısı ile olacağını düşünmüyorum. Ben AMD kart kullanmadığın için şuan tam bilmiyorum. Radeon ayarlarına gir orada biraz kurcala bak ekran kartın desteklemiyor da olabilir.
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #33 @Silinen üye Hocam sizin sistemde oynuyorsanız GTA 5 oyununda darboğaz oluyor mu ?
E Eden Dust Ziyaretçi 9 Ağustos 2016 #34 FurkanTechno dedi: @Silinen üye Hocam sizin sistemde oynuyorsanız GTA 5 oyununda darboğaz oluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Hocam bir hafta önce oynuyordum. 60-70 FPS' de stabil bir şekilde oynuyordum. GPU kullanımı %99 da idi. Tabi CPU kullanımı da tavan yapıyordu.
FurkanTechno dedi: @Silinen üye Hocam sizin sistemde oynuyorsanız GTA 5 oyununda darboğaz oluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Hocam bir hafta önce oynuyordum. 60-70 FPS' de stabil bir şekilde oynuyordum. GPU kullanımı %99 da idi. Tabi CPU kullanımı da tavan yapıyordu.
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #35 Silinen üye dedi: Hocam bir hafta önce oynuyordum. 60-70 FPS' de stabil bir şekilde oynuyordum. GPU kullanımı %99 da idi. Tabi CPU kullanımı da tavan yapıyordu. Genişletmek için tıkla... CPU kullanımının tavan yapması normal tabi i3'e göre GTX 960 çok yüksek bi GPU. Ayarlarınız nasıldı ?
Silinen üye dedi: Hocam bir hafta önce oynuyordum. 60-70 FPS' de stabil bir şekilde oynuyordum. GPU kullanımı %99 da idi. Tabi CPU kullanımı da tavan yapıyordu. Genişletmek için tıkla... CPU kullanımının tavan yapması normal tabi i3'e göre GTX 960 çok yüksek bi GPU. Ayarlarınız nasıldı ?
E Eden Dust Ziyaretçi 9 Ağustos 2016 #36 Hocam tam hatırlamıyorum ama darboğaz yapmıyor. MSAA ayarları kapalı Very High ayarlarda oynuyordum.
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #37 Silinen üye dedi: Hocam tam hatırlamıyorum ama darboğaz yapmıyor. MSAA ayarları kapalı Very High ayarlarda oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Peki oyun içi arada düşüşler oluyormuydu GPU kullanımında ?
Silinen üye dedi: Hocam tam hatırlamıyorum ama darboğaz yapmıyor. MSAA ayarları kapalı Very High ayarlarda oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Peki oyun içi arada düşüşler oluyormuydu GPU kullanımında ?
E Eden Dust Ziyaretçi 9 Ağustos 2016 #38 FurkanTechno dedi: Peki oyun içi arada düşüşler oluyormuydu GPU kullanımında ? Genişletmek için tıkla... Hayır kaymak gibi oynuyordum.
FurkanTechno dedi: Peki oyun içi arada düşüşler oluyormuydu GPU kullanımında ? Genişletmek için tıkla... Hayır kaymak gibi oynuyordum.
Burakkurt Kilopat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2016 #39 Hd 4850 desteklemiyor VSR yi galiba
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2016 #40 Burakkurt dedi: Hd 4850 desteklemiyor VSR yi galiba Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driver'ınız güncel mi ? Desteklemesi lazım.
Burakkurt dedi: Hd 4850 desteklemiyor VSR yi galiba Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driver'ınız güncel mi ? Desteklemesi lazım.