FX 4130 GT 220 sistem yavaşladı

Fatih Mankan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ3 12100F
16 GB 3200MHZ RAM
500 GB SSD
Dün oyundan çıktım. Hiçbir sorun yoktu fakat bu sabah açınca oyunlara girme hızım yavaşladı (SSD olmasına rağmen). Bilgisayarın açılış hızı yavaşladı, oyunlar 5 saniyede bir 0 FPS görmeye başladı ve 300 FPS aldığım Minecraft'ta 90 FPS görmeye başladım. Sürekli droplu bir şekilde hatta bazen 30 40 saniye 20 FPS oluyor. Sorun nedir?
Sistem:
  • GeForce GT220
  • AMD FX-4130
  • 8 GB RAM
  • Windows 10
  • SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınıza virüs girmiş olabilir mi?
Ayrıca görev yöneticinden CPU, Bellek kullanan uygulamaları kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca görev yöneticinden CPU, bellek kullanan uygulamaları kontrol edebilirsiniz.

Evet CS hariç tüm oyunları kaçak indirdim bir bakayım yarın olmazsa dönüş yaparım. Görev Yöneticisi nasıl açılıyor bir de?

Evet CS hariç tüm oyunları kaçak indirdim bir bakayım yarın olmazsa dönüş yaparım. Görev Yöneticisi nasıl açılıyor bir de?
Fareyi başlangıç üzerine getirip sağ tık yapın, orda çıkar görev yöneticisi.

Ayrıca görev yöneticinden CPU, bellek kullanan uygulamaları kontrol edebilirsiniz.

Hocam bugün baktım CPU'ya bakınca%80 kullanan bir program gördüm hiçbir şey açık olmamasına rağmen. Şu an format atıyorum.

Sağ olun hocam sistem düzeldi çok sağ olun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…