FX 4130 Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

Rıdvan Sevim

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikler herkese merhabalar kolay gelsin. Bilgisayar toplama işlerinden hiç anlamıyorum. Ben bilgisayarıma ekran kartı almayı düşünüyorum.

GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Fakat şöyle bir şey olur mu diye korkuyorum bilgisayarımda 4gb ram var. Ama bilgisayarım bunu 2.74 gb RAM olarak gösteriyor sistemim 32 bit XP.

dWq6Pr.png

Yani bu 2.74 gb RAM bu ekran kartını kaldırır mı? Yada RAM ile ekran kartının alakası var mı yok mu ? şimdiden herkese teşekkürler kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü güncel bir sistemde hiçbir mantığa uymadan XP kullanıyorsun. Windows 8.1 kuracaksın sisteme. 64-Bit olacak. Sonra o 4GB RAM'in tamamını kullanabileceksin. Eğer bunu yapmayacaksan, ekran kartı alma bile. Çünkü bir performans alamayacaksın o karttan.

İkincisi bütçe belirtmemişsin. Ne kadar bütçen var? Bunu belirteceksin ki sana kart tavsiye edelim. Bilgisayar toplamaktan anlamadığını söylemişsin. Bence bilgisayarın ''B''sinden anlamıyorsun. Cezan bittiğinde söylediklerimi uygularsan, yardımcı olabiliriz.

Windows xp 32 bit 3gb ram destekliyor,Birde windows xp DX9 destekliyor.Alacağın ekran kartı windows xp'de pek performans vermiyecek. İlk önce windows 8.1'e geç. Her zaman güncel iyidir

Abi valla ekran kartının fiyatı 170 x 200 tl arası birşeyler düşünüyorum evet bilgisayardanda hiç anlamıyom dediğim gibi :D ben şimdi ozaman windows 8.1 i indirip kurmayı deniyim ama birşey daha sorucam windows 7 64 bit olsa olurmu teşekkürler.

Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim sizlere.
Windows 8.1 indirdim iso olarak kalıp dosyasında cdye yazdım.
Pcyi başlattım çok güzel kurulum gidiyordu fakat %26 gelinceye kadar.
Şöyle bir hata verdi
Windows Kurulumu
Windows gereken dosyayı yükleyemiyor.Dosya bozuk veya eksik olabilir.
Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve tekrar yüklemeyi yeniden başlatın.Hata kodu: 0x80070017
Ve bütün dosyalar bilgisayarımdan silindi yeniden bi xp formatı attım elimde başka format cd'side yok malesef.Buyrun buda resim.
vQQ4rv.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı