FX 4130 Sisteme Öneri

format58

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu benim yeni toplayacağım sistem;

Arkadaşlar sistem bu toplam ( 1176.56 TL ) Bütçem de aşağı yukarı bu fiyatta, sistem iyi mi ? Ve değişmesini öngördüğünüz veya uyumsuz olan parçalar nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart yanlış tercih edilmiş. Soket farklı. O işlemciyi o anakarta takamazsınız.

Önerilerin için teşekkür ediyorum kardeşim, lakin bütçem çok sınırlı elimdeki dizüstü bilgisayarı 1300 TL ye satıyorum yarın, masaüstü bilgisayarımı komple sattım ihtiyaç için yani monitör klavye mouse de lazım onlar olmasa ekran kartımı zorlaya bilirdim kardeşim. Bu sistem gayet güzel diyorsun yani kardeşim.

Biraz önce eski nesil A4 gibi işlemcilerin takıldığı hatalı bir Anakart seçimi vardı. Arkadaş değiştirmiş doğrusu ile. Güzel olmuş şimdi. Moderator arkadaşım. Neden laf atmak gibi cevap yazıyorsunuz anlam veremedim. Amaç burda insanlara yardımcı olmak değil mi? Soketi farklı karta olur, çok güzel mi yazmalıydık?

Evet kardeşim haklıydın, hiç dikkat etmemiştim teşekkür ediyorum ayrıca sana.

- - - Güncellendi - - -

Ve şuan dvd sürücü klavye mouse seti ekledim 1306 TL Monitör için param kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…