FX 4300 Sistem Geç Tepki Verme Sorunu

Muhammed AKSOY

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Sistem çok geç tepki veriyor. Sitemim MSI 970 gaming anakart, MSI r250 2 GB 128 bit ekran kartı, western digital 250 GB harddisk ve %70 dolu. 2+2 hi level ve 4 GB kingston RAM olmak üzere toplamda 8 GB RAM. AMD FX 4300 3.8 GHz işlemci. Ekranım AOC e2043fs ve yeni aldım daha. Zula oynuyorum altı üstü ve fareyi çevirdikten 1 saniye kadar sonra çeviriyor kafayı. Artık bıktım gerçekten bunaldım PC için her şeyi yaptım ama olmadı. Hala sistem çok geç tepki veriyor açılış çok yavaş vsvs. SSD alsam sorun çözülür mü?Sadece oynayacağım oyunu SSD'den açsam oyun ile ekran birebir gider mi?Sorunun kaynağı ne olabilir?Sistem full 0 sistemdir. Sadece ekranım ikinci el. Lütfen yardımcı olun bana teşekkürler!

HD Tune programı ile HDD'nizi taratın. Sıcaklıkları kontrol edin.
sizce sorun nerede? lütfen yardım edin. hddde sorun gözükmedi ama herşeyim sıfır :( harddiskim ucuz 44 tlye 250 gb aldım ondan şüphelendim ama disk 100 cekiyorbazen.neden gecikirki?

HD Tune programı ile HDD'nizi taratın. Sıcaklıkları kontrol edin.
overclock yapsammı?

Yazılımsal olabilir temiz bir Windows 10 kurun. Buna rağmen düzelmiyorsa Ram, işlemci yada hdd sıkıntısı gibi duruyor. Son olarak sıcaklık değerlerini ölçüp söyler misin?

Yazılımsal olabilir temiz bir Windows 10 kurun. Buna rağmen düzelmiyorsa Ram, işlemci yada hdd sıkıntısı gibi duruyor. Son olarak sıcaklık değerlerini ölçüp söyler misin?
anakart 25. ekran kartı 32......cpu 12 derece...ram 25 gösteriyor..... ramde şu yazıyor 8,00GB İkili-Kanal DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)...sadece merakdan yazdım.Cevap bekliyorum. en son ramlerden ikisini söküp deniyeceğim oda olmazsa ssd düşünüyorum. Sizce sorunu çözermi? değerli yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim

Ssd den önce temiz bir windows 10 kur sisteme. Hala devam ediyorsa donanımsal bi durum vardır. İşlemci sıcaklığının 12 olduğundan emin misin?

SSD'den önce temiz bir Windows 10 kur sisteme. Hala devam ediyorsa donanımsal bir durum vardır. İşlemci sıcaklığının 12 olduğundan emin misin?

30 derece. Şimdi düzeldi. Windows 10 kullanıyorum zaten ve yeni güncelledim. Sorunu hala çözemedim. Sistemde sadece RAM'larin ikişer GB'lik olanları ve ekranım ikinci el. Ekran AOC E2043fs. RAM'lerim 2+2 GB Hi-Level ve 4 GB Kingston. Kingston yeni ama öbürleri eski.

Windows güncellemesinden değilde windows en son ne zaman tekrardan yükledin? Bilgisayarında virüs tarzı birşey olabilir bu yüzden önerim format atmandan yana. Onun dışında bence sıkıntı hardiskkinde başka bir yerde deneyebilirsen güzel olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı