Merhaba arkadaşlar, ben ucuza bi sistem topluyacam çok pahalı olmasını istemiyorum orta halli olacak. Ben kafamda bi anakart ve işlemci koydum ama bi sizden de fikir almak istiyorum.
Anakart: Asus M5A97 R2.0 AM3+
İŞlemci: Amd Fx 4300
Sizce bu anakartla bu işlemci uyuşuyor mu yani ilk defa bi amd topluyacam soket felan baktım Am3+ yazıyordu ama sanırım uyuyor. İkisinin Toplam Fiyatı 450-500 Tl ye geliyor. Bide ucuz bi ekran kartı önerin yani mediumda oynatsa yeter. Power Supply kaç watt olmalı bu anakart ne kadar çeker ekran kartı felan.
Kısaca pek oyun canavarı olmasa da orta halli gibi diyebiliriz pahalı olmasın bide soğutucu ne almalıyım O.C. yapmam stok fanı iyi olur mu? Ama bilgisayarı uzun süre kullanıyorum. Ben 18 saat gibi civar
Yorumlarınızı bekliyorum.
Açıkcası bütçe belirlemedim yani ucuz olması lazım bilişim bölmünü kazandım. Genelde o işler için kullanırım oyunda oynarımda ben pek hani illa high da ultra da oynatmasını istemem. Mediumda felan yeter.