FX 4300 ve 1050 Ti CS:GO'da düşük FPS sorunu

Fulleg0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'da çok düşük FPS alıyorum yardım eder misiniz? İşlemci ne almam lazım? Galiba o çok az kalıyor.

Ekran kartı: GTX 1050 Ti
Anakart: MSİ 970A-G43
İşlemci: AMD FX 4300
RAM: 4x2 HyperX

Arkadaşlar CS:GO'da çok düşük FPS alıyorum yardım eder misiniz? İşlemci ne almam lazım? Galiba o çok az kalıyor.

Ekran kartı: GTX 1050 Ti
Anakart: MSİ 970A-G43
İşlemci: AMD FX 4300
RAM: 4x2 HyperX
işlemci olarak FX 8350 alabilirsiniz. ama önerim ekran kartı hariç sisteminizi satmanız ve DDR4 sisteme geçmenizden yanadır.

Ekran kartı: GTX 1050 Ti.
Anakart: MSI 970A-G43.
İşlemci: AMD FX 4300.
RAM: 4x2 HyperX.

Kardeşim öncelikle Windows'un ve Driver'ların güncel olduğuna emin ol.Değilse güncelle öyle dene. Bir de Benchmark programı yükle sıcaklık değerine falan bak fan da bile son olabilir. Eğer değiştirmek istiyorsan ve paran yoksa ikinci el i5 6500 Segmentinde bir işlemci almanı öneririm DDR4'e geç bir de ileride güncelleyebilirsin hem. Sıfır almak planın varsa Ryzen 5 3600 al. Fakat ucuz arıyorsan Ryzen 5 1600 AF bul.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı