JASONİSMY Hectopat Katılım 8 Eylül 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2017 #1 Arkadaşlar düşük bütçeli bir sistem toplayacağım, elimde ASUS GT 1030 var. Zaten geri bu sistem uyumlu mu? Uyumsuz olan bir şey var mı? Onu söyleseniz yeter bana. Dosya Ekleri SDA.PNG 30 KB · Görüntüleme: 153
Arkadaşlar düşük bütçeli bir sistem toplayacağım, elimde ASUS GT 1030 var. Zaten geri bu sistem uyumlu mu? Uyumsuz olan bir şey var mı? Onu söyleseniz yeter bana.
Metrica Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 751 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2017 #2 Eski nesil bir sistem toplamayın. Kaby Lake veya Ryzen işlemcilere yönelin. Coffee Lake işlemcileri de bekleyebilirsiniz. Bütçeniz nedir?
Eski nesil bir sistem toplamayın. Kaby Lake veya Ryzen işlemcilere yönelin. Coffee Lake işlemcileri de bekleyebilirsiniz. Bütçeniz nedir?
Sinan Gündüz Hectopat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 679 Çözümler 4 8 Eylül 2017 #3 Yarı fiyatından daha az bir rakama ikinci el olarak toplarsınız bu sistemi. Kesinlikle böyle bir sistemi SIFIR olarak almanızı önermiyorum.
Yarı fiyatından daha az bir rakama ikinci el olarak toplarsınız bu sistemi. Kesinlikle böyle bir sistemi SIFIR olarak almanızı önermiyorum.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2017 #4 Bütçen ne ekran kartı hariç bir sistem yapalım.