FX-6100 2500TL Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Düşündüm taşındım mali durum değerlendirmesi vs ler sonucunda @ottoman58 'in önerdiği sistemin tamamını Vatandan almaya karar verdim dün tekrar gittim konuştum kasa almasamda hafta arası montajını yapacaklarını söylediler. tek sorun yaşadığım şehirde önerdiğin ram yok onu bir süre sonra alsam sistemde mevcut ramlerim ile bir dar boğaz yaşarmıyım yada başka bir muadil önerebilir misin?

Eski sisteminden kalan Ram DDR3 olduğu için benim önerdiğim Anakart ile uyumsuz olduğundan monte edilemeyecektir. Ram olarak DDR4 herhangi bir 8GB Ram alabilirsiniz. İlla Kingston olmak zorunda değil. Kingston yoksa Corsair, G.skill veya Crucial marka Ram alabilirsiniz. Sıkıntı çıkarmayacaktır. Ama unutmayın DDR4 Ram alacaksınız yoksa Anakarta uymaz. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın

Bugün gidip bileşenleri aldım ekran kartında msi tercih ettim gün içinde bitirirsem montajı istediğiniz denemeleri yapabilirim yeni sistem ile

Dosya Ekleri

• 1452359011453-1903926655.jpg
    720,4 KB · Görüntüleme: 177
Bugün gidip bileşenleri aldım ekran kartında msi tercih ettim gün içinde bitirirsem montajı istediğiniz denemeleri yapabilirim yeni sistem ile

Gözüm gönlüm açıldı vallahi Hayrını gör dostum. Parçaları kurduktan ve incelemeleri yaptıktan sonra sistemi aldığına dair yeni bir konu açıp beni de etiketlersen sevinirim

Gözüm gönlüm açıldı vallahi Hayrını gör dostum. Parçaları kurduktan ve incelemeleri yaptıktan sonra sistemi aldığına dair yeni bir konu açıp beni de etiketlersen sevinirim

Valla tam bir fiyasko oldu ekran kartım sadece wow için almıştım bilgisayarı gel gelelim ekrean kartı wow'da ve diğer birçok oyunda bana problem çıkardı çözümü de yok gibi görünüyor. mecburen yine vatan'a vericez bakalım değiştirecekler mi yoksa bakıp bakıp birşey yok diyip geri mi verecekler yaşadığım soruna gelicek olursa gpu load oyunda sürekli 0-100-0-100-54-0-35-0 gibi değişiyior aynı zamanda frekansta bununla birlkte sürekli oynuyor. 400-800-1060-400 gibi gerçekten çok mutsuz oldum o kadar para verip yine sorunla karşılaşmak insanı üzüyor. aynı şekilde fpsde 100den 30a 30dan 40a dönüp duruyor hd 7870de stabil 60 alıyordum en azından kalite değiştirsem bile sonuç aynı maalesef . CWDen kaçarken GPU load problemine tutuldum. vatanın insafına kaldım yine en çok o üzüyor.

Yaşadığın soruna çok üzüldüm. Bir o kadar da şaşkınım. R9 390 gibi bir kartın dengesiz bir performans vermemesi lazım. Sistemin diğer parçalarında bir sorun yok değil mi? Ayrıca sistemi kurduktan sonra bütün güncellemeleri yaptın mı? (Bios, ekran kartı ve diğer sürücülerin güncellenmesinden bahsediyorum)

Eğer sorun ekran kartından kaynaklıysa iade edip aynı fiyata denk gelen Nvidia serisinden bir kart almanı tavsiye ederim.

Sorun bütün oyunlarda değil maalesef GTA vs oyunlarda sıkıntı yok ama asıl oynamak istediğim oyunda 7870ten düşük performans alıyorum interrnette baya araştırdım bir çözümü yok gibi bazılarında bu sroun 9olmuyormuş bana denk gelende sonuç bu umarım değişim verirler CW riskine rağman gtx 970 alacağım verirlerse iade

Umarım bir aksilik çıkmadan sorununu çözerler dostum.

Umarım bir aksilik çıkmadan sorununu çözerler dostum.

Evet 1 günlük beklemenin ardından sorunsuz oyun keyfime SONUNDA ulaşabildim EVGA GTX 970 ile nerdeyse 500tl aştım bütçemi ama içime sindi en azından bir problem yok bu kartta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…