FX 6100 için GTX 1650 alınır mı?

İlk çıktığı yıllarda FX8320 kullanmıştım ve ilerleyen yıllarda GTX 980 Ti eklemesi yaptım, o yıllar için bile kötü bir performansı vardı ve bu işlemciyi sıvı soğutma ile kullanıyordum.

FX 6100 gibi güçsüz bir işlemciye yatırım yapmayın, sisteminizdeki GTX 760 ile devam edin şimdilik. Paranızı ileriye dönük olarak saklayın ve gelecekte yeni bir sistem toplayın.

İlk çıktığı yıllarda FX8320 kullanmıştım ve ilerleyen yıllarda GTX 980 Ti eklemesi yaptım, o yıllar için bile kötü bir performansı vardı ve bu işlemciyi sıvı soğutma ile kullanıyordum.

FX 6100 gibi güçsüz bir işlemciye yatırım yapmayın, sisteminizdeki GTX 760 ile devam edin şimdilik. Paranızı ileriye dönük olarak saklayın ve gelecekte yeni bir sistem toplayın.

Öğrenciyim ama öyle bir şey imkansız doların halı belli.

Öğrenciyim ama öyle bir şey imkansız doların halı belli.

Bahsettiğiniz ekran kartı ile grafik performansınız yükselir ama işlemciniz yeni nesil oyunlar için düşük kalıyor, imkanınız var ise FX8300 - 8320 - 8350 gibi işlemcilerin 2.el olanlarından alın, bu işlemciler çok pahalı değil diye biliyorum.

Bütceniz kısıtlı olduğu için ve oyun performansını bir nebze daha arttırmanız için bu tarz bir tavsiye yaptım, yoksa asla bu işlemcileri önermem.

8300 kullanıyorum bende cidden tırt işlemciler bunlar. Kendim kullanıyorum benim malım diyerek toz kondurmazdım ama cidden en ufak bir şey de hemen bozuluyorlar. Ufak ufak o.c yapmıştım işlemci bozuldu şimdi stok değerler de kullanıyorum 0.0001 voltaj da versem 0.0001 işlemci çarpanını bile arttırsam anında hata veriyor BIOS'u sıfırlıyor şimdi. Ayrıca 2 senedir bitmek bilmeyen bir mavi ekran sorunum vardı ben hep RAM'ler de sorun var diyordum ama meğerse işlemci yüzünden mavi ekran veriyormuş sistem. İşlemcide ki RAM'leri kontrol eden kısım arızalanmış sanırım ara ara mavi ekran veriyor hala :) FX işlemcili sisteminiz varsa 10 lira dahi harcamayın.

Bahsettiğiniz ekran kartı ile grafik performansınız yükselir ama işlemciniz yeni nesil oyunlar için düşük kalıyor, imkanınız var ise FX8300 - 8320 - 8350 gibi işlemcilerin 2.el olanlarından alın, bu işlemciler çok pahalı değil diye biliyorum.

Bütceniz kısıtlı olduğu için ve oyun performansını bir nebze daha arttırmanız için bu tarz bir tavsiye yaptım, yoksa asla bu işlemcileri önermem.

8300 kullanıyorum aynı şeyin mavisi değişen bir şey olmayacak emin olabilirsin ;)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı