FX 6100 için GTX 1650 alınır mı?

8300 kullanıyorum bende cidden tırt işlemciler bunlar. Kendim kullanıyorum benim malım diyerek toz kondurmazdım ama cidden en ufak bir şey de hemen bozuluyorlar. Ufak ufak o.c yapmıştım işlemci bozuldu şimdi stok değerler de kullanıyorum 0.0001 voltaj da versem 0.0001 işlemci çarpanını bile arttırsam anında hata veriyor BIOS'u sıfırlıyor şimdi. Ayrıca 2 senedir bitmek bilmeyen bir mavi ekran sorunum vardı ben hep RAM'ler de sorun var diyordum ama meğerse işlemci yüzünden mavi ekran veriyormuş sistem. İşlemcide ki RAM'leri kontrol eden kısım arızalanmış sanırım ara ara mavi ekran veriyor hala :) FX işlemcili sisteminiz varsa 10 lira dahi harcamayın.

8300 kullanıyorum aynı şeyin mavisi değişen bir şey olmayacak emin olabilirsin ;)

Mesajınızda gerçekten çok haklısınız, sadece meraktan zamanında bu sisteme XP kurup tek çekirdek ile 8.3GHz görmüştüm çakmak gazı ile.

Overclock konusunda bir sıkıntı yapmadı bende ama ne kadar voltaj verirseniz verin performans alamıyorsunuz :)

Bahsettiğiniz ekran kartı ile grafik performansınız yükselir ama işlemciniz yeni nesil oyunlar için düşük kalıyor, imkanınız var ise FX8300 - 8320 - 8350 gibi işlemcilerin 2.el olanlarından alın, bu işlemciler çok pahalı değil diye biliyorum.

Bütceniz kısıtlı olduğu için ve oyun performansını bir nebze daha arttırmanız için bu tarz bir tavsiye yaptım, yoksa asla bu işlemcileri önermem.

Mesela GTX 1650 alsam Forza 5'te 30 GPS'den 70 FPS ve üzeri alir miyim?

Mesajınızda gerçekten çok haklısınız, sadece meraktan zamanında bu sisteme XP kurup tek çekirdek ile 8.3GHz görmüştüm çakmak gazı ile.

Overclock konusunda bir sıkıntı yapmadı bende ama ne kadar voltaj verirseniz verin performans alamıyorsunuz :)

Sanki sadece özellikler kısmına girince işlemci hızı yazan yerde ki rakamlar değişiyor başka bir işe yaramıyor bu işlemciler de overclock yapmak :) ben hiç farkını görmedim çünkü. Sadece test programların da 3-5 puan artıyor o kadar.

Sanki sadece özellikler kısmına girince işlemci hızı yazan yerde ki rakamlar değişiyor başka bir işe yaramıyor bu işlemciler de overclock yapmak :) ben hiç farkını görmedim çünkü. Sadece test programların da 3-5 puan artıyor o kadar.

O yıllarda kapıldık ufak bir heyecana, denedik bir şeyler 😁 Regedit üzerinden değerleri değiştirsem aynısı olurdu 😂

O yıllarda kapıldık ufak bir heyecana, denedik bir şeyler 😁 Regedit üzerinden değerleri değiştirsem aynısı olurdu 😂

Uğraşmıyorum bende zaten stok olarak kullanıyorum zaten sistem toplayacağım seçimden önce alacaktım parayı denk getiremedim kaldı öyle fiyatları da epey yükseldi ama güzel bir şey yapacağım kendime.

Peki arkadaşlar bir tane RX570 8 GB buldum 1500 TL'ye kullanan kadınmış mining yapılmamış diyor sizce alınır mı?

RX570, 580, 590 hep mining kartı. Test ederek al alacaksan. İş görür idare eder o kart. İşlemci onu kısıtlar biraz haberin olsun. Özellikle BIOS atılmış mı ona bak genelde BIOS atıp çekirdek hızlarını VRAM hızlarını falan yükseltiyorlar voltaj ile oynuyorlar daha fazla kazım yapsın diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı