FX 6100 için GTX 1650 alınır mı?

Mesajınızda gerçekten çok haklısınız, sadece meraktan zamanında bu sisteme XP kurup tek çekirdek ile 8.3GHz görmüştüm çakmak gazı ile.

Overclock konusunda bir sıkıntı yapmadı bende ama ne kadar voltaj verirseniz verin performans alamıyorsunuz

Mesela GTX 1650 alsam Forza 5'te 30 GPS'den 70 FPS ve üzeri alir miyim?

Sanki sadece özellikler kısmına girince işlemci hızı yazan yerde ki rakamlar değişiyor başka bir işe yaramıyor bu işlemciler de overclock yapmak ben hiç farkını görmedim çünkü. Sadece test programların da 3-5 puan artıyor o kadar.

O yıllarda kapıldık ufak bir heyecana, denedik bir şeyler Regedit üzerinden değerleri değiştirsem aynısı olurdu

O yıllarda kapıldık ufak bir heyecana, denedik bir şeyler Regedit üzerinden değerleri değiştirsem aynısı olurdu

Uğraşmıyorum bende zaten stok olarak kullanıyorum zaten sistem toplayacağım seçimden önce alacaktım parayı denk getiremedim kaldı öyle fiyatları da epey yükseldi ama güzel bir şey yapacağım kendime.

Peki arkadaşlar bir tane RX570 8 GB buldum 1500 TL'ye kullanan kadınmış mining yapılmamış diyor sizce alınır mı?

Peki arkadaşlar bir tane RX570 8 GB buldum 1500 TL'ye kullanan kadınmış mining yapılmamış diyor sizce alınır mı?

RX570, 580, 590 hep mining kartı. Test ederek al alacaksan. İş görür idare eder o kart. İşlemci onu kısıtlar biraz haberin olsun. Özellikle BIOS atılmış mı ona bak genelde BIOS atıp çekirdek hızlarını VRAM hızlarını falan yükseltiyorlar voltaj ile oynuyorlar daha fazla kazım yapsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…