Biraz bekleyip bütçeni arttırabiliyorsan arttırmanı, daha sonra da ikinci el kendin toplayacağın bir bilgisayar almanı öneririm. Bu sistem için 2000TL fazla.
Sadece kasaya 2500 TL ise ikinci el 2200G li bir sistem toplanabilir. Fakat monitör dahilse sıfır bir 3000G li sistem ve kalan parayla da 1366x768 bir monitör alınabilir.
Sadece kasaya 2500 TL ise ikinci el 2200Gli bir sistem toplanabilir. Fakat monitör dahilse sıfır bir 3000Gli sistem ve kalan parayla da 1366x768 bir monitör alınabilir.
MSI B450M-A Pro Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500W Aktif PFC Güç Kaynağı (Kutusuz) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Tavsiyem bu sistemi alman. Bütçe düşük o yüzden kasa önermedim ucuz ikinci el bir kasa alabilirsin.
MSI B450M-A Pro Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500W Aktif PFC Güç Kaynağı (Kutusuz) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Tavsiyem bu sistemi alman. Bütçe düşük o yüzden kasa önermedim ucuz ikinci el bir kasa alabilirsin.
Bunda da aynı yazdıklarım geçerli performans iyi fakat DDR3 eski bir sistem. Bana kalırsa kesinlikle üstteki sistemi almalısın. Oyun testi bu kafana yatarsa alabilirsin: