FX 6100 sistem alınır mı?

Bütçe
2500-3000
İlandaki kişi pazarlık vardır yazmış. 2K'ya kadar indirir alırsın. 3 bin lira bütçen vardı diye hatırlıyorum, kalan bin lira ile sıfır 75Hz 24 inç bir monitör alırsın.

Bu fiyata en iyi sistem budur:
Sistem: Tüm oyunları açan gaming pc - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 938069071

Çok teşekkür ederim hocam. Ancak esenyurt da bulunuyorum ben. Bir de mahallede bir internetci var 2000 liraya 8 RAM i5 3550K veya 3450k (öyle birşeydi)
500HDD GTX750 satiyor sizce bu alınır mı bir tanidigim kendisi. Daha önce arkadaslarima cekinmeyin alin demistim, simdi de baska birin bana al demesi gerekiyor

Hocam size linkini attığım kasayı 2 bin liraya hiç bir yerde bulamazsınız, ekran kartı olmadan içindeki parçalar zaten 2K ediyor.
İnternet kafeden bilgisayar alınır mı tartışılır, benim attığım yer size sanırım 20-25 KM uzaklıkta, "param güvende" ile satın alabilirsin. Arkadaşa pazarlık teklif edersin, 2K olur sonra param güvende ile alırsın. Tahminen 2200 TL'ye gelir. Veya fatihe gidip test edip alabilirsin sana kalmış.

İnternet cafenin pc sine yorumunuz nedir? Mesela siz olsaniz 2000 nakidiniz var diyelim?

2K'ya 3470K - GTX750 sistem alınır, fakat r7 280 - İ5 4590 gibi bir sistemle karşılaştırdığımızda tırt kalıyor
Mantıklı. Ben düşüneyim o zaman. Vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür ediyorum. Karar verince yine buralarda olurum. Konuyu kapatıyorum TEŞEKKÜRLER.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…