Zaten işlemciyi satışa koymuştum. sahibinden.com'da 250 TL'ye satacağım. Ondan sonra parça parça sistemi toplayacağım. HDD kalsa olur mu? Ayrıca PSU'yu yeni aldım. HDD ve PSU dışındaki parçaları anakartla başlayarak toplamaya başlayacağım. Bir de monitörü de mi değiştireyim? Anakartı Ryzen tabanlı alıp R3 2200G alacağım. Ardından RAM'de alıp para biriktirip ekran kartı alana kadar R3'ün içindeki ekran kartı VEGA 8'i kullanmayı planlıyorum. Kısacası sistemin tabanı işimi görecek şekilde, küçük oyunları oynatacak şekilde şöyle başlayacak;
Eki Görüntüle 357705
Şu anda RAM'i 4GB almayı planlıyorum. Para biriktirdiğimde sisteme 4GB RAM daha alıp ekran kartı da alırım. Kasam da baya bir eski. Güzel bir kasa da önerirseniz eski kasadakileri çıkarıp yeni kasaya takarım. Yeni aldığım parçaları da ona takarım ve kasa tamam olur diye düşünüyorum. Bunları yapsam olur mu? Önerileriniz varsa şimdiden teşekkürler.
Bu sistemi yaklaşık 6 yıl önce toplamıştım. Güncellemenin yanlış olacağını artık biliyorum. Yeni bir sistem toplamaya karar verdim, yukarıda yazdığım gibi.