FX 6100 ve GTX 1050 sistem 2000 TL eder mi?

Benim işimi görüyor vallaha. Cyberpunk 2077 oynamadığım için Witcher 3 Rainbow Six gibi oyunları 1080P rahatça oynuyorum .

Aga 6 ay önce R3 1200 vardı 400TL'ye sataydın anakartıda hem DDR4'e geçerdin. Önemli olan iş görmesi değil böyle satıcıların çoğalmaması.

@uuurrr Arkadaşın attığı SSD kronik sorunlu. SanDisk Ultra alabilirsiniz. Plus modelini almayın.
Aga 6 ay önce R3 1200 vardı 400TL'ye sataydın anakartıda hem DDR4'e geçerdin. Önemli olan iş görmesi değil böyle satıcıların çoğalmaması.
Şu anlık okuluma odaklandığım için çok fazla oyun oynamıyorum. İlerde sistem toplarsam RTX toplarım.

Ustalar hangi testleri yapmalıyım?

@uuurrr Arkadaşın attığı SSD kronik sorunlu. SanDisk Ultra alabilirsiniz. Plus modelini almayın.

Şu anlık okuluma odaklandığım için çok fazla oyun oynamıyorum. İlerde sistem toplarsam RTX toplarım.
Kronik sorunu olduğunu bilmiyordum ve bu ssd yerine böyle bir ssd dedim çok alternatif var.
Ustalar hangi testleri yapmalıyım?
Isınma ve perfronmans internette işlemci ekran kartı perfronmanslarını filan izle ısınma testlerini o testlere yakına iyidir değilse hiç bulaşma.

Vakit ayırdığınız için hepinize teşekkürler hocam canlı canlı gördükten sonra anlatıldığı gibiyse alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…