RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 22 Kasım 2020 #31 Azulaa dedi: Benim işimi görüyor vallaha. Cyberpunk 2077 oynamadığım için Witcher 3 Rainbow Six gibi oyunları 1080P rahatça oynuyorum . Genişletmek için tıkla... Aga 6 ay önce R3 1200 vardı 400TL'ye sataydın anakartıda hem DDR4'e geçerdin. Önemli olan iş görmesi değil böyle satıcıların çoğalmaması.
Azulaa dedi: Benim işimi görüyor vallaha. Cyberpunk 2077 oynamadığım için Witcher 3 Rainbow Six gibi oyunları 1080P rahatça oynuyorum . Genişletmek için tıkla... Aga 6 ay önce R3 1200 vardı 400TL'ye sataydın anakartıda hem DDR4'e geçerdin. Önemli olan iş görmesi değil böyle satıcıların çoğalmaması.
1.Murad HÜDAVENGİDAR Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 806 22 Kasım 2020 #32 RinDoChi dedi: Sana fanteziyi AMD değil satıcı yaşatmış, arada açında GPU-Z'de Benchmark yapın 12 senelik Pentium'larla tek çekirdek kapışmasını izleyin. Genişletmek için tıkla... Çok doğru hocam haykırdım ben bi ara antika diye 40 tl ye pentuim almıştım tek çekirdek 3.0 ghz o bile daha iyi perfronmanslı.
RinDoChi dedi: Sana fanteziyi AMD değil satıcı yaşatmış, arada açında GPU-Z'de Benchmark yapın 12 senelik Pentium'larla tek çekirdek kapışmasını izleyin. Genişletmek için tıkla... Çok doğru hocam haykırdım ben bi ara antika diye 40 tl ye pentuim almıştım tek çekirdek 3.0 ghz o bile daha iyi perfronmanslı.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #33 @uuurrr Arkadaşın attığı SSD kronik sorunlu. SanDisk Ultra alabilirsiniz. Plus modelini almayın. RinDoChi dedi: Aga 6 ay önce R3 1200 vardı 400TL'ye sataydın anakartıda hem DDR4'e geçerdin. Önemli olan iş görmesi değil böyle satıcıların çoğalmaması. Genişletmek için tıkla... Şu anlık okuluma odaklandığım için çok fazla oyun oynamıyorum. İlerde sistem toplarsam RTX toplarım.
@uuurrr Arkadaşın attığı SSD kronik sorunlu. SanDisk Ultra alabilirsiniz. Plus modelini almayın. RinDoChi dedi: Aga 6 ay önce R3 1200 vardı 400TL'ye sataydın anakartıda hem DDR4'e geçerdin. Önemli olan iş görmesi değil böyle satıcıların çoğalmaması. Genişletmek için tıkla... Şu anlık okuluma odaklandığım için çok fazla oyun oynamıyorum. İlerde sistem toplarsam RTX toplarım.
1.Murad HÜDAVENGİDAR Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 806 22 Kasım 2020 #34 RinDoChi dedi: Aga 6 ay önce R3 1200 vardı 400TL'ye sataydın anakartıda hem DDR4'e geçerdin. Önemli olan iş görmesi değil böyle satıcıların çoğalmaması. Genişletmek için tıkla... 2 yıl önce almış büyük bir satıcı fantezisi altında.
RinDoChi dedi: Aga 6 ay önce R3 1200 vardı 400TL'ye sataydın anakartıda hem DDR4'e geçerdin. Önemli olan iş görmesi değil böyle satıcıların çoğalmaması. Genişletmek için tıkla... 2 yıl önce almış büyük bir satıcı fantezisi altında.
uuurrr Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2020 #35 Ustalar hangi testleri yapmalıyım?
1.Murad HÜDAVENGİDAR Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 806 22 Kasım 2020 #36 Azulaa dedi: @uuurrr Arkadaşın attığı SSD kronik sorunlu. SanDisk Ultra alabilirsiniz. Plus modelini almayın. Şu anlık okuluma odaklandığım için çok fazla oyun oynamıyorum. İlerde sistem toplarsam RTX toplarım. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunu olduğunu bilmiyordum ve bu ssd yerine böyle bir ssd dedim çok alternatif var. uuurrr dedi: Ustalar hangi testleri yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Isınma ve perfronmans internette işlemci ekran kartı perfronmanslarını filan izle ısınma testlerini o testlere yakına iyidir değilse hiç bulaşma.
Azulaa dedi: @uuurrr Arkadaşın attığı SSD kronik sorunlu. SanDisk Ultra alabilirsiniz. Plus modelini almayın. Şu anlık okuluma odaklandığım için çok fazla oyun oynamıyorum. İlerde sistem toplarsam RTX toplarım. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunu olduğunu bilmiyordum ve bu ssd yerine böyle bir ssd dedim çok alternatif var. uuurrr dedi: Ustalar hangi testleri yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Isınma ve perfronmans internette işlemci ekran kartı perfronmanslarını filan izle ısınma testlerini o testlere yakına iyidir değilse hiç bulaşma.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #37 1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Çok doğru hocam haykırdım ben bi ara antika diye 40 tl ye pentuim almıştım tek çekirdek 3.0 ghz o bile daha iyi perfronmanslı. Genişletmek için tıkla... Abartıyorsunuz. i3 3220 ve i5 4430 dengidir FX6100 işlemci. Gidip saçma sapan işlemcilerle karıştırmayın.
1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Çok doğru hocam haykırdım ben bi ara antika diye 40 tl ye pentuim almıştım tek çekirdek 3.0 ghz o bile daha iyi perfronmanslı. Genişletmek için tıkla... Abartıyorsunuz. i3 3220 ve i5 4430 dengidir FX6100 işlemci. Gidip saçma sapan işlemcilerle karıştırmayın.
1.Murad HÜDAVENGİDAR Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 806 22 Kasım 2020 #38 1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Çok doğru hocam haykırdım ben bi ara antika diye 40 tl ye pentuim almıştım tek çekirdek 3.0 ghz o bile daha iyi perfronmanslı. Genişletmek için tıkla... Kızgın atmış ya hocam sinirlenmeyin.
1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Çok doğru hocam haykırdım ben bi ara antika diye 40 tl ye pentuim almıştım tek çekirdek 3.0 ghz o bile daha iyi perfronmanslı. Genişletmek için tıkla... Kızgın atmış ya hocam sinirlenmeyin.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #39 uuurrr dedi: Ustalar hangi testleri yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... BenchMark testleri ve oyun testleri yapmalısın. İşlemciye de OCCT veya başka bir program ile stres testi yapabilirsin. MSI Kombustor ile Ekran kartına test yapabilirsin.
uuurrr dedi: Ustalar hangi testleri yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... BenchMark testleri ve oyun testleri yapmalısın. İşlemciye de OCCT veya başka bir program ile stres testi yapabilirsin. MSI Kombustor ile Ekran kartına test yapabilirsin.
uuurrr Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2020 #40 Vakit ayırdığınız için hepinize teşekkürler hocam canlı canlı gördükten sonra anlatıldığı gibiyse alacağım.
Vakit ayırdığınız için hepinize teşekkürler hocam canlı canlı gördükten sonra anlatıldığı gibiyse alacağım.