FX 6100 ve GTX 1050 Ti Sistemin CSGO'da FPS Alması

kiowa34

Megapat
Daha fazla  
Anakart: MSI 46AG serisi
İşlemci: AMD FX-6100 Six-Core 6 CPU 3.5 GHz
Ekran Kartı: GTX 1050 Ti 4 GB
RAM: 8 GB Kingston DDR5 2300 MHz
SSD: Kingston 256 GB
HDD: Samsung 1TB
Windows 10 64bit

Arkadaşlar CS:GO'da düşük FPS almaktayım en düşük ayarlarda bile. Lakin sistem GTA 5'i ultra ayarlarda kasmadan oynatmakta.
Nedeni ne olabilir sizce? Eski sistemimde daha yüksek FPS alıyordum.
Not: Ekran kartı sürücüleri güncel ve ayarları yapılmış bulunmakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen oyunla alakalı bir durum olmalı. Eğer diğer oyunlarda sorun yokken sadece CS:GO da düşük fps alıyorsanız donanımsal sorun yoktur. Ayrıca sisteminiz GS:GO da yüksek ayarda bile iyi fps almalı.

CS:GO tek çekirdek performansı yüksek işlemcilerde daha iyi sonuçlar veriyor.

i7 8700K ve AMD FX-6100 1050 Ti ile olan testlerine aşağıdaki videolardan bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS, Chipset, Ekran kartı, SSD Firmware v.b güncellemelerini kontrol edin.
Çoklu Çekirdek Performansı ayarını açın.
Bakım yönergelerini uygulayın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Son düzenleme:
NFS PAYBACK oyununda denedim 1080p ayarda kasmadan yüksek fpsde oynuyorum lakin csgoya gelince iş değişiyor
bir şey daha farkettim CS go 1920*1080 de yüksek ayarlardada aynı fpsi alıyorum
1024*768 düşük ayarlardada aynı fps alıyorum sorun nerdedir sizce

hayır daha yapmadım en son onu yapıcam fps limilerini 300e çıkardım lakin hala aynı sorun devam etmekte
?

Son düzenleme:
hayır daha yapmadım en son onu yapıcam fps limilerini 300e çıkardım lakin hala aynı sorun devam etmekte
?
Sorunun işlemcide işlemci yetmiyor bendede aynısı var csgo işlemci istiyor ekran kartı istemiyor çok işlemcini değiştirmen lazım

cs go da görüntü ayarlarında msa ayarı var tam adı aklıma gelmedi şimdi onun alt tarafındaki tüm ayarların kapalı olduğundan emin olun onlar açık olursa 60 fps ten fazla alamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…