TeknoLOGER Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 69 Yer İSTANBUL/TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek GAMER 11 Ağustos 2019 #2 Fiyat nedir?
S Serenimo Centipat Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 3 11 Ağustos 2019 #3 TeknoLOGER dedi: Fiyat nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben satın almadan önce buraya bir sorayım dedim özellikleri iyi mi oyunlarda kaç FPS alırım fln
TeknoLOGER dedi: Fiyat nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben satın almadan önce buraya bir sorayım dedim özellikleri iyi mi oyunlarda kaç FPS alırım fln
TeknoLOGER Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 69 Yer İSTANBUL/TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek GAMER 11 Ağustos 2019 #4 Serenimo dedi: Bilmiyorum ben satın almadan önce buraya bir sorayım dedim özellikleri iyi mi oyunlarda kaç FPS alırım fln Genişletmek için tıkla... Ortalama düzeyde oynatır oyunları. Ama benim tavsiyem sisteme 1.500TL'den fazla para vermeyin.
Serenimo dedi: Bilmiyorum ben satın almadan önce buraya bir sorayım dedim özellikleri iyi mi oyunlarda kaç FPS alırım fln Genişletmek için tıkla... Ortalama düzeyde oynatır oyunları. Ama benim tavsiyem sisteme 1.500TL'den fazla para vermeyin.
MOUNTAINCAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Ağustos 2019 #5 PUBG lite falan oynarsın +60 fps olarak veya Knight Online. Onun haricinde güncel günümüz oyunlarını oynaman zor bu PC ile.
PUBG lite falan oynarsın +60 fps olarak veya Knight Online. Onun haricinde güncel günümüz oyunlarını oynaman zor bu PC ile.
S Serenimo Centipat Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 3 11 Ağustos 2019 #6 MOUNTAINCAT dedi: PUBG lite falan oynarsın +60 fps olarak veya Knight Online. Onun haricinde güncel günümüz oyunlarını oynaman zor bu PC ile. Genişletmek için tıkla... CS go da fln nasıl oynarım
MOUNTAINCAT dedi: PUBG lite falan oynarsın +60 fps olarak veya Knight Online. Onun haricinde güncel günümüz oyunlarını oynaman zor bu PC ile. Genişletmek için tıkla... CS go da fln nasıl oynarım
WhiteFountain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.063 Makaleler 1 Çözümler 19 11 Ağustos 2019 #7 GTX760 günümüz oyunlarını düşük-orta ayarlarda oynatır. O işlemci o karta işlemci odaklı oyunlarda darboğaz yapacaktır. Siz bize bütçenizi söyleyin ona göre size yardımcı olalım.
GTX760 günümüz oyunlarını düşük-orta ayarlarda oynatır. O işlemci o karta işlemci odaklı oyunlarda darboğaz yapacaktır. Siz bize bütçenizi söyleyin ona göre size yardımcı olalım.
MOUNTAINCAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Ağustos 2019 #8 CS go da oynayabilirsiniz.