WesRooo Hectopat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #11 O zaman ekran kartı dediğin gibi r7 265 sonra cooler master soğutucu ve benim can sıkıntım aerocool kasasını alacam Sorun falan filan kalmaz inş üstad eline fikirlerine sağlık. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2015
O zaman ekran kartı dediğin gibi r7 265 sonra cooler master soğutucu ve benim can sıkıntım aerocool kasasını alacam Sorun falan filan kalmaz inş üstad eline fikirlerine sağlık.
Felankor Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 540 Makaleler 5 Yer Istanbul, Fatih Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Engineer 2 Ocak 2015 #12 Evet o kart dostum. Ne demek, rica ederim. Ne zaman sorunun olursa, gel, konu açıp etiketle beni. Ben olmadım, benden daha tecrübeli bir sürü değerli insan var burda. Illaki yardımcı oluruz tekrar. Iyi geceler.
Evet o kart dostum. Ne demek, rica ederim. Ne zaman sorunun olursa, gel, konu açıp etiketle beni. Ben olmadım, benden daha tecrübeli bir sürü değerli insan var burda. Illaki yardımcı oluruz tekrar. Iyi geceler.
WesRooo Hectopat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #13 Eyvallah üstad bakalım neler öğrenecem burda sizlerle Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2015