Merhabalar, benim bilgisayarın işlemcisi boşta 27 derece gözüküyor. Bakınca hemen artıyor. Sürekli 28,30 diye seyrediyor ve oyuna girince sürekli 60-75 dereceye çıkıyor ve ekran kartı ise boşta 50 nete giriyorum sürekli artıyor. 60 70 dereceye kadar çıkıyor. Sadece nette gezerken oyuna girince birden 90 dereceye kadar çıkıyor sabit de kalmıyor şuan işlemci boşta 70 dereceye çıktı yardım lütfen.
İşlemcinin sıcaklık sorunu termal macun yenilenmesiyle çözülebilir. Ekran kartı ve kasanın genel ferahlığı için ise kasa içerisindeki kabloların hava akışını önlemeyecek şekilde gizlenmiş olması gerekiyor. Kasa içi bir fotoğraf atabilir misin?
İşlemcinin sıcaklık sorunu termal macun yenilenmesiyle çözülebilir. Ekran kartı ve kasanın genel ferahlığı için ise kasa içerisindeki kabloların hava akışını önlemeyecek şekilde gizlenmiş olması gerekiyor. Kasa içi bir fotoğraf atabilir misin?
İşlemci üzerinda stok soğutucu var yani oyunda 70 derece çok normal. Eğer daha az sıcaklık istiyorsan soğutucunu değiştir. Ekran kartının da soğutucusunu temizleyin ve oyun oynamadan önce fan hızını %100 yapın ve sonuçları tekrar buraya yazın. O zaman nerede sorun var anlayabiliriz