FX 6100 ve R9 280X Oyun Performansı

Daha fazla  
  • N68 VS3 FX ANAKART,
  • 4GB 1333 MHZ RAM BELLEK,
  • 14 GB READY BOOST'A adanmış flash bellek
  • AMD FX 6100 SIX CORE BULLDOZER işlemci
  • SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X ekran kartı
  • THERMALTAKE TR2 800W 80 PLUS POWER SUPPLY
  • 3.5 İNÇ 1 TB HARDDISK

Değerli büyüklerim, sevgili forum insanları hepinize hayırlı cumalar dilerim. Sistemim bu. 8GB RAM daha almayı düşünüyorum ama flash bellek bu performansı sizce sağlar mı? Yeni çıkan tüm oyunlar maksimum 8GB RAM ihtiyacı duymakta. Yorumlarınızla yardımcı olmanızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
FX'ler, i7'nin verdigini performansi veriyor. FX oyun için olsun, is icin olsun sirket icin olsun alinir. FX-8350 alin, hata yapmayin derim. 2016'da Zen'ler bir gelsin, direkt onu toplayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
FX'ler, i7'nin verdigini performansi veriyor. FX oyun için olsun, is icin olsun sirket icin olsun alinir. FX-8350 alin, hata yapmayin derim. 2016'da Zen'ler bir gelsin, direkt onu toplayacağım.
Fx'ler tek çekirdek performansında geride. Bende Fx 6300 var ama tek çekirdek performansı kötü . İşimi görüyor bana yetiyorda artıyor. Amd tek çekirdek performansına önem vermeli.

Fx'ler tek çekirdek performansında geride. Bende Fx 6300 var ama tek çekirdek performansı kötü . İşimi görüyor bana yetiyorda artıyor. Amd tek çekirdek performansına önem vermeli.

Bende biliyorum FX'in Tek izlekte zayif oldugunu ama coklu izlek canavaridir. Isin asil komik yanida OPTERON'lar Tek izlekte Yuksek Performans veriyor Coklu izlek desen Firtina gibi estiriyor. :LOL:

FX ? İ7 karşılaştırmak ?

FX'ler Coklu izlekte intel'in butun CPU'larini geride barakan canavardir AMD'ler Coklu izlek amacli kullanir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı