FX 6100 ve RX 470 darboğaz yapar mı?

Wate

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle. Ben ASUS STRIX RX 470 4 GB OC ve FX 6100 3.9 GHz işlemcisini kullanıyorum. İşlemciyi OC ile 3.9'a çektim. Darboğaz veya herhangi bir oyunda FPS kaybı yaşar mıyım?

Yapar hocam. Bu kaçınılmaz bir durum. Yine oyun zevkini alırsınız. Dert etmeye gerek yok.

Yapar hocam. Bu kaçınılmaz bir durum. Yine oyun zevkini alırsınız. Dert etmeye gerek yok.

FX6100 ile RX570 O kadar darboğaz yapmıyor stok haliyle, RX470 nasıl yapsın hocam? Yanlışsam düzeltir misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Isınmada sorunum yok ya soğutucularım iyi stres testi yaptım 30 dakikalık 55 60 derecelerdeydi oyun zevkini alırsam sıkıntı olmaz çok teşekkürler cevaplarınız için

@GFYT hocam, zaten videoda da darboğaz gözüküyor. İşlemci sürekli %100'e yakın. 470 ve 570 zaten çok yakın güçte. Göze alınmayacak bir durum değil. Videoda olduğu gibi arkadaş da oyun oynayabilir.

@GFYT hocam, zaten videoda da darboğaz gözüküyor. İşlemci sürekli %100'e yakın. 470 ve 570 zaten çok yakın güçte. Göze alınmayacak bir durum değil. Videoda olduğu gibi arkadaş da oyun oynayabilir.

Haklısınız hocam, iyi akşamlar dileirm.

RX 550 ile olmaz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…