FX 6100'e Uygun Ekran Kartı Önerisi

Osman40

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim ekran kartı dün yandı büyük ihtimalle ve erkan kartı almam lazım fakat sistemime uygun bir kart bulamadım. 500 veya 600 fiyatını geçmezse iyi olur. Bir de nvidia olursa daha iyi olur. AMD'den bıktım yardımcı olursanız sevinirim.
  • Sistemim
  • Ekran Kartı bozulan Powercolor hd 6850 1 gb 256 bit
  • amd fx 6100
  • Asus m5a78mlx anakart
  • 8 GB Kingston ram 1600 mhz
  • Seagate barracuda HDD 1 TB
  • 500 w high power psu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada R7 270 değil R9 270 olcaktı dalgınlığıma gelmiş. GTX 750 Tİ Gayet iyi bir ekran kartı kalite bakımından onuda alabilirsin. R9 270 ile arasında 5 6 fps farkı olcaktır. VE GTX750 ti biraz daha ucuz olması gerek. Ben ekran kartlarında NVİDİA'yı tercih ederim. Tüm oyun firmaları NVİDİA tercih ediyor çünkü.

Bu arada R7 270 değil R9 270 olcaktı dalgınlığıma gelmiş. GTX 750 Tİ Gayet iyi bir ekran kartı kalite bakımından onuda alabilirsin. R9 270 ile arasında 5 6 fps farkı olcaktır. VE GTX750 ti biraz daha ucuz olması gerek. Ben ekran kartlarında NVİDİA'yı tercih ederim. Tüm oyun firmaları NVİDİA tercih ediyor çünkü.
Büyük ihtimalle Gtx 750 ti alcam fakat fx 6100 kaldırır mı darboğaz yaparmı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı