@JaroxJamaica Maddi imkansızlıklardan dolayı anca alabildim ekran kartını ve R9 380 alamadım maalesef. ASUS STRIX-GTX950-DC2OC-2GD5 HDMI 2DVI DP Nvidia 16X Asus Bununla R7 370 arasında kaldım. GTX 950 almaya karar verdim. Oyunlarda 10-20 FPS civarı daha iyi ve yeni mimarili. Aradaki fiyat farkı 70 lira çok fazla değil. Asus'un garantisi 36 aymış bunu da bugün öğrendim. R7 370 alsaydım Msi alacaktım onun da garantisi 24 ay bildiğim kadarıyla. En azından garantiden de karım oldu.
Güç kaynağında muallakta kaldım sonra AEROCOOL AE-VX500 500W VX SERISI 12cm OTOM. AYARLI 2xSATA ,2xIDE siyah POWE Kasalar - Güç Kaynakları Aerocool bunu aldım, iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum. Siz ne dersiniz yeterli olur mu sizce?
Bu siteye baktığımda güç ihtiyacım 324 watt olacak yazıyor. Psunun özelliklerine baktığımızda 12v kanalından 408 watt vereceği yazıyor, yani benim için yeterli.
PSU alırken bu şekilde bir yol mu izlemek gerekir, doğru mu yapmışım?