tahademir Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 606 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 CPU-Z da 6, OCCT de 4, MSI Afterburner'da 4 gözüküyor. Neden 6 çekirdeğin hepsini kullanamıyorum?
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 1 Mart 2021 #2 tahademir dedi: CPU-Z da 6, OCCT de 4, MSI Afterburner'da 4 gözüküyor. Neden 6 çekirdeğin hepsini kullanamıyorum? Genişletmek için tıkla... FX 6300 işlemcide 6 çekirdek vardır bunlar 2 2 olarak olur mesela bir 2 2 2 bunlar toplam 6 çekirdek yapar bir tümleşikte iki çekirdek vardır.
tahademir dedi: CPU-Z da 6, OCCT de 4, MSI Afterburner'da 4 gözüküyor. Neden 6 çekirdeğin hepsini kullanamıyorum? Genişletmek için tıkla... FX 6300 işlemcide 6 çekirdek vardır bunlar 2 2 olarak olur mesela bir 2 2 2 bunlar toplam 6 çekirdek yapar bir tümleşikte iki çekirdek vardır.
MedicalTechnic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 1 Mart 2021 #3 Parkcontrol ya da BIOS'tan tüm çekirdekleri aktif edebilirsin. Kısaca 6 çekirdek ve 6 threade sahipsiniz.
Parkcontrol ya da BIOS'tan tüm çekirdekleri aktif edebilirsin. Kısaca 6 çekirdek ve 6 threade sahipsiniz.
tahademir Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 606 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #4 MedicalTechnic dedi: Parkcontrol ya da BIOS'tan tüm çekirdekleri aktif edebilirsin. Kısaca 6 çekirdek ve 6 threade sahipsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl aktif edeceğim?
MedicalTechnic dedi: Parkcontrol ya da BIOS'tan tüm çekirdekleri aktif edebilirsin. Kısaca 6 çekirdek ve 6 threade sahipsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl aktif edeceğim?
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 1 Mart 2021 #5 tahademir dedi: Nasıl aktif edeceğim? Genişletmek için tıkla... Aktif olmayan çekirdek diye bir şey yoktur. Hocam 6 çekirdeğiniz var yukarıda anlattığım, Gibi içiniz rahat olsun.
tahademir dedi: Nasıl aktif edeceğim? Genişletmek için tıkla... Aktif olmayan çekirdek diye bir şey yoktur. Hocam 6 çekirdeğiniz var yukarıda anlattığım, Gibi içiniz rahat olsun.
tahademir Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 606 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #6 Selares dedi: Aktif olmayan çekirdek diye bir şey yoktur. Hocam 6 çekirdeğiniz var yukarıda anlattığım, gibi içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Peki neden Afterburner 4 gösteriyor ben oyunda her çekirdeğimin değerlerini görmek istiyorum mümkün değil mi?
Selares dedi: Aktif olmayan çekirdek diye bir şey yoktur. Hocam 6 çekirdeğiniz var yukarıda anlattığım, gibi içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Peki neden Afterburner 4 gösteriyor ben oyunda her çekirdeğimin değerlerini görmek istiyorum mümkün değil mi?
MedicalTechnic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 2 Mart 2021 #7 Selares dedi: Aktif olmayan çekirdek diye bir şey yoktur. Hocam 6 çekirdeğiniz var yukarıda anlattığım, Gibi içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Bazı çekirdekler ihtiyaç olunca devreye girer. tahademir dedi: Peki neden Afterburner 4 gösteriyor ben oyunda her çekirdeğimin değerlerini görmek istiyorum mümkün değil mi? Genişletmek için tıkla... CPU-Z indirin.
Selares dedi: Aktif olmayan çekirdek diye bir şey yoktur. Hocam 6 çekirdeğiniz var yukarıda anlattığım, Gibi içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Bazı çekirdekler ihtiyaç olunca devreye girer. tahademir dedi: Peki neden Afterburner 4 gösteriyor ben oyunda her çekirdeğimin değerlerini görmek istiyorum mümkün değil mi? Genişletmek için tıkla... CPU-Z indirin.
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 2 Mart 2021 #8 tahademir dedi: Peki neden Afterburner 4 gösteriyor ben oyunda her çekirdeğimin değerlerini görmek istiyorum mümkün değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende de 4 gözüküyor hocam demek ki desteklemiyor.
tahademir dedi: Peki neden Afterburner 4 gösteriyor ben oyunda her çekirdeğimin değerlerini görmek istiyorum mümkün değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende de 4 gözüküyor hocam demek ki desteklemiyor.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #9 Yazılımsal bir problem sanırım. Benim FX6100 6 çekirdek gözüküyordu.