FX 6300 GTX 750Ti Rainbow Six: Siege Kaldırır mı?

DenizkA

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
M5A97 R2.0 Anakart
GTX 750 Ti GPU
FX-6300 CPU
4+4 DDR3 1333MHz RAM
SSD yok HDD
Sistemim:
  • AMD FX-6300.
  • GTX 750Ti.
  • 4+4 GB 1333MHz DDR3 RAM
Bu sistemle Rainbow Six: Siege oynayabilir miyim, ortalama kaç FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fikir verir belki
Edit: Rainbow mu alacaksın?

Evet almayı düşünüyorum.
Düşük grafiklerle 60 fps üstünde gayet yeterli sonuçta rekabetçi bir oyun, teşekkür ederim sanırım alacağım.

Eğer alacaksanız alabileceğiniz en pahalı paketi almanızı öneririm. Ben deluxe pack aldım 45 liraya, oyunda 500 saati geçtim (Sadece quick match oynuyorum) ve yaklaşık 20 25 booster ve yaklaşık 15 seferlik renown farmıyla şu anda açamadığım 3 operatör kaldı. Bilemiyorum ranked girmediğim için mi az operatör açabildim ama cidden eziyet gibi bir süreçti.

Eğer alacaksanız alabileceğiniz en pahalı paketi almanızı öneririm. Ben deluxe pack aldım 45 liraya, oyunda 500 saati geçtim (Sadece quick match oynuyorum) ve yaklaşık 20 25 booster ve yaklaşık 15 seferlik renown farmıyla şu anda açamadığım 3 operatör kaldı. Bilemiyorum ranked girmediğim için mi az operatör açabildim ama cidden eziyet gibi bir süreçti.
Epic Games'in 60TL'lik kuponunu kullanacağım deluxe paket yanına da Dead by Daylight aldım 5 lira daha eklemem lazım sadece.
Epic Games'in 60TL'lik kuponunu kullanacağım deluxe paket yanına da Dead by Daylight aldım 5 lira daha eklemem lazım sadece.
Operator Edition'da alabilirim 40 liraya geliyor ama ben değil abim alacak ve 2 oyun şeklinde yaparsam gözünü boyayabileceğini düşünüyorum. :'D

Operator Edition'da alabilirim 40 liraya geliyor ama ben değil abim alacak ve 2 oyun şeklinde yaparsam gözünü boyayabileceğini düşünüyorum. :'D
Yanlış anlamışım haberiniz olsun diye yazıyorum, oyun başı 80'e 60TL indirim varmış. :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı