FX 6300 için GPU önerisi

Nycthopilia

Centipat
İyi günler forumdaşlar elimdeki güncel sistemim şu şekilde;

Anakart- Gigabyte GA970 Gaming AM3+ DDR3
İşlemci- FX 6300 stok soğutucusu ile stok halde
Ekran Kartı- Powercolour 2 GB HD7850
RAM- G-Skill Ripjaws 4+4 1600MHz toplam da 8 GB
PSU- 600W (Xigmatek asgard CCC-AD34BT-U51) kasam aynı bunun gibi fakat U61 modeli de aynı o yüzden tam emin olamadım.

Gelelim konuyu açma sebebime. Arkadaşlar ekran kartım ömrünü tamamladı ve yeni nesil sistemlere geçiş için bütçem de olmadığından FX6300 ile stok halde bu sistemde bottleneck hissinin minimum düzeyde olduğu ikinci el bir ekran kartı arıyorum. Neler tavsiye edersiniz?

Ayrıca şu ibareyle "İşlemciye yüklenen oyunlar oynamıyorsanız eğer" çok karşılaşıyorum bir oyunun işlemciye yüklenip yüklenmediği daha doğrusu ne seviyede yüklendiğine dair cevabı kendim verebilirsem oynadığım oyunlar üzerinden ben de kendimce yorum yapabilirim sizin yanıtlarınızı beklerken. Bunun ayırdını nasıl yapabilirim?

Ayrıca önerilerin kulaktan dolma olması yerine bizzat test edilmiş veya gözle tanıklık edilmiş olması daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim değerli yanıtlarınız için.

Şunu da belirteyim oynadığım çözünürlük 1440x900.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı