Ilke Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 134 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2017 #1 Baslikta soyledigim gibi boyle bir takviye yapsam dar bogaz sorunu olusur mu? Bilgi almak istiyorum. Ayrica bu islemciye hangi ekran kartini onerirsiniz? Eger dar bogaz sikintisi olursa?
Baslikta soyledigim gibi boyle bir takviye yapsam dar bogaz sorunu olusur mu? Bilgi almak istiyorum. Ayrica bu islemciye hangi ekran kartini onerirsiniz? Eger dar bogaz sikintisi olursa?
Space Soldiers99 Hectopat Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2017 #2 Yapmaz. Sisteminizi güncelleyebilirsiniz.
İbotibo1 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2017 #3 RX 460 4GB'ı öneririm.
bülent batman Megapat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 220 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2017 #4 Ilke dedi: Baslikta soyledigim gibi boyle bir takviye yapsam dar bogaz sorunu olusur mu? Bilgi almak istiyorum. Ayrica bu islemciye hangi ekran kartini onerirsiniz? Eger dar bogaz sikintisi olursa? Genişletmek için tıkla... Merhaba arkadaşım aşağıdaki konuyu incelemeni tavsiye ederim. Kolay gelsin. PC Modifikasyon bölümüne alakasız konuların açılması
Ilke dedi: Baslikta soyledigim gibi boyle bir takviye yapsam dar bogaz sorunu olusur mu? Bilgi almak istiyorum. Ayrica bu islemciye hangi ekran kartini onerirsiniz? Eger dar bogaz sikintisi olursa? Genişletmek için tıkla... Merhaba arkadaşım aşağıdaki konuyu incelemeni tavsiye ederim. Kolay gelsin. PC Modifikasyon bölümüne alakasız konuların açılması