Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 4 Ağustos 2014 #1 Benim aklıma takılan soru var. Bu işlemci ekran kartı olmadan anakarta bağlayarak kendisi görüntü verebilir mi? İntel işlemciler de olan durum bu işlemcide de oluyor mu? Not: Bu soru sadece bilgi edinmek içindir.
Benim aklıma takılan soru var. Bu işlemci ekran kartı olmadan anakarta bağlayarak kendisi görüntü verebilir mi? İntel işlemciler de olan durum bu işlemcide de oluyor mu? Not: Bu soru sadece bilgi edinmek içindir.
O OceanWave Ziyaretçi 4 Ağustos 2014 #2 Olmaz çünkü işlemcinin içinde dahili GPU yok. Ayrıca ana kartta zaten görüntü alacak yer yok.
Uyurgezegeze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.008 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #3 Hayır.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #4 Anakartınızda onboard ekran kartı varsa görüntü alabilirsiniz. O İşlemcinin içinde Gpu yoktur.
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 4 Ağustos 2014 #5 Peki teşekkür ederim. Gerçekten bu sorunun cevabını merak ediyordum. Konu kilitlenebilir gerekli cevap alınmıştır. @Akif
Peki teşekkür ederim. Gerçekten bu sorunun cevabını merak ediyordum. Konu kilitlenebilir gerekli cevap alınmıştır. @Akif