FX 6300 İşlemci Isınma

pepsi

Hectopat
Daha fazla  
AMD FX-6300 işlemcim 1 aydır fazla ısınıyordu. İnternette dolaşırken 20-30 arası oyuna girdiğim dakika 50 dereceye çıkıyor. Bu gün 70 derece oldu ve bilgisayar reset attı. Bilgisayarı 3 ay önce topladım. İşlemcide sıkıntı olabilir mi yoksa fanda mı? Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittigim internet kafedeki bilgisayardada aynı işlemci var normaldeyken problem yok fakat oyuna girdigimde Monitörün arkasındaki bulunan kasa bildiginiz Fön Makinası gibi yüzünüze üflüyor :D Demek istediğim iyi bir sogutucu ve hava akışı yapın tekrardan tozlardan arındırın problem çözülcektir.

Oyuna giriyorum 1 dakikada 50 oluyor çıkıyorum 20 saniyede 30 a iniyor. Fan çalışmıyor olsa hemen nasıl soğuyacak? Fan çalışsa nasıl o kadar ısınacako_O Anlam veremedim.

Bilgisayarı vatandan topladım. Garantisi var. Isınma sorunu var diye götürücem. Sorun olmaz değil mi? Çünkü stok fan olsa bile dakikada 40 derece artması normal gelmiyor.

Stok fan ile sorunsuz çalışması gerekli, hiçbir internet cafe tutup da harici soğutucu takmaz. Günde 10 saatten fazla çalışıyor internet cafeler sorun olmuyor da senin bilgisayarında sorun oluyorsa bence hiç durma götür göster.

Muhtemelen soğutucuyu iyi takamamışsındır.

fan takılmasa büyük ihtimal bilgisayar ısıdan açılmaz fx 6300 modelinde ciddi derecede ısınma sorunu var bu ısı sorununu iyi bir işlemci fanı ile çözebilirsiniz

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı