biberlisucuk Centipat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 238 Çözümler 2 22 Ekim 2020 #1 Stock hızlardayken 1.4 voltaja kadar çıkıyor. Bunu Max 1.2-1.3 voltaj arasına çekmek istiyorum. BIOS'tan hangi ayarı düzenlemem gerekiyor. Anakart ASUS marka. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2020
Stock hızlardayken 1.4 voltaja kadar çıkıyor. Bunu Max 1.2-1.3 voltaj arasına çekmek istiyorum. BIOS'tan hangi ayarı düzenlemem gerekiyor. Anakart ASUS marka.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 23 Ekim 2020 #2 Anakartın marka modelinin tamamını paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS biberlisucuk Centipat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 238 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #3 Trieetz dedi: Anakartın marka modelinin tamamını paylaşın. Genişletmek için tıkla... asus m5a97 r2.0 Artı 0 Eksi
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 23 Ekim 2020 #4 Ilk olarak BIOS güncellemesi yap dostum bu rehberime bakarak. Ardından BIOS ayarlarına girip şu bölüme geçin. Resimde gösterdiğim bölüme girdikten sonra aşağı indirin oradan CPU voltaj dahil birçok ayarı göreceksiniz oradan undervolt yapabilirsiniz. Stabil voltajı bulmak için voltajı azar azar indirip bilgisayarı açıp stres testine sokun işlemcinizi. Artı 0 Eksi
Ilk olarak BIOS güncellemesi yap dostum bu rehberime bakarak. Ardından BIOS ayarlarına girip şu bölüme geçin. Resimde gösterdiğim bölüme girdikten sonra aşağı indirin oradan CPU voltaj dahil birçok ayarı göreceksiniz oradan undervolt yapabilirsiniz. Stabil voltajı bulmak için voltajı azar azar indirip bilgisayarı açıp stres testine sokun işlemcinizi.
KS KS biberlisucuk Centipat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 238 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #5 Trieetz dedi: Ilk olarak BIOS güncellemesi yap dostum bu rehberime bakarak. Ardından BIOS ayarlarına girip şu bölüme geçin. Eki Görüntüle 712577 Resimde gösterdiğim bölüme girdikten sonra aşağı indirin oradan CPU voltaj dahil birçok ayarı göreceksiniz oradan undervolt yapabilirsiniz. Stabil voltajı bulmak için voltajı azar azar indirip bilgisayarı açıp stres testine sokun işlemcinizi. Genişletmek için tıkla... offset mode mu dediğiniz Artı 0 Eksi
Trieetz dedi: Ilk olarak BIOS güncellemesi yap dostum bu rehberime bakarak. Ardından BIOS ayarlarına girip şu bölüme geçin. Eki Görüntüle 712577 Resimde gösterdiğim bölüme girdikten sonra aşağı indirin oradan CPU voltaj dahil birçok ayarı göreceksiniz oradan undervolt yapabilirsiniz. Stabil voltajı bulmak için voltajı azar azar indirip bilgisayarı açıp stres testine sokun işlemcinizi. Genişletmek için tıkla... offset mode mu dediğiniz
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 23 Ekim 2020 #6 Voltage yazılan bölümlerin resmini benimle paylaşın daha iyi yardımcı olayım. Artı 0 Eksi