Merhaba işlemci kendi kendine o.c yapmış. Stok fan kullandığım için boşta 53 derece oluyor. Ana kartın bir özelliği var o.c geine II diye bu özellik yüzünden 3.76 ghz a çıkmış. Bunu kendi değeri yani 3.5 ghz ye nasıl çekebilirim. Bios sıfırladım olmadı. Ana kartım msı 970a-g46. Yardım lütfen. @Recep Baltaş@Akif@BilgisayarKurdu
Nasıl geri döndüreceğin hakkında fazla bilgim yok ama geri döndürme işlemlerini işlemci üzerinde yaparsan cihaza zarar verme ihtimalin olduğunu biliyorum.
Biosu sıfırladığınız için eski haline dönmesi gerekirdi. Büyük bir ihtimal program yanlış gösteriyor. Biosa girip tweakerden bir fotoğraf çekermisiniz.
Biosu sıfırladığınız için eski haline dönmesi gerekirdi. Büyük bir ihtimal program yanlış gösteriyor. Biosa girip tweakerden bir fotoğraf çekermisiniz.
@Silinen üye Hocam standart moda almıştım fakat işlemcimin ghzı 2ghz a düşmüştü. Load optimized nereden yapılıyor ?
Not : mobildeyim yazım hatalarım olabilir.
@Silinen üye Hocam standart moda almıştım fakat işlemcimin ghzı 2ghz a düşmüştü. Load optimized nereden yapılıyor ?
Not : mobildeyim yazım hatalarım olabilir.