Mehmet Can_ Hectopat Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar Amd işlemci overclack yapmayı bilen var mı? AMD (fx) 6300 işlemci. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2016
A Aylak Adam! Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 304 Makaleler 1 29 Mayıs 2016 #2 AI Suite 2 var otomatik OC yapıyor. Benim işlemci'mi 4.00 GHz yapıp birde stabilite testi yaptı. En son bir pencere çıkacak ona start deyip OC işlemini başlatabilirsin. İstersen benim söylediğimi yapmayıp alttakilerini de yapabilirsin. FX 4100 Overclock Rehberi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AI Suite 2 var otomatik OC yapıyor. Benim işlemci'mi 4.00 GHz yapıp birde stabilite testi yaptı. En son bir pencere çıkacak ona start deyip OC işlemini başlatabilirsin. İstersen benim söylediğimi yapmayıp alttakilerini de yapabilirsin. FX 4100 Overclock Rehberi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et