Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Başlıkta gördüğünüz gibi R7 240 sistem Stray kaldırır mı? Eğer kaldırmazsa 200 TL bütçem var oyun önerir misiniz? Sistem: Ekran karti: R7 240. İşlemci: FX 6300. RAM: 16.
Merhaba arkadaşlar, Başlıkta gördüğünüz gibi R7 240 sistem Stray kaldırır mı? Eğer kaldırmazsa 200 TL bütçem var oyun önerir misiniz? Sistem: Ekran karti: R7 240. İşlemci: FX 6300. RAM: 16.
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.993 Çözümler 9 1 Ağustos 2022 #2 1366x768 çözünürlük ve %80 resolution scale ile 30 FPS veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1366x768 çözünürlük ve %80 resolution scale ile 30 FPS veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 1 Ağustos 2022 #3 Gapirkont dedi: 1366x768 çözünürlük ve %80 resolution scale ile 30 FPS veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... RAM 4 GB diyor video başlığında?
Gapirkont dedi: 1366x768 çözünürlük ve %80 resolution scale ile 30 FPS veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... RAM 4 GB diyor video başlığında?
Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 Gapirkont dedi: 1366x768 çözünürlük ve %80 resolution scale ile 30 FPS veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam 30 fps ile zevk alamam diye düşünüyorum. Sizce?
Gapirkont dedi: 1366x768 çözünürlük ve %80 resolution scale ile 30 FPS veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam 30 fps ile zevk alamam diye düşünüyorum. Sizce?
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.993 Çözümler 9 1 Ağustos 2022 #5 Silinen üye dedi: RAM 4 GB diyor video başlığında? Genişletmek için tıkla... Dikkat etmemişim ancak çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. 16 RAM ile de aynı ayarlarda taş çatlasın 40-45 FPS verir. Kroxe dedi: Hocam 30 FPS ile zevk alamam diye düşünüyorum. Sizce? Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum. Başka düşük sistem gereksinimli oyunlara göz atın isterseniz.
Silinen üye dedi: RAM 4 GB diyor video başlığında? Genişletmek için tıkla... Dikkat etmemişim ancak çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. 16 RAM ile de aynı ayarlarda taş çatlasın 40-45 FPS verir. Kroxe dedi: Hocam 30 FPS ile zevk alamam diye düşünüyorum. Sizce? Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum. Başka düşük sistem gereksinimli oyunlara göz atın isterseniz.
Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #6 Gapirkont dedi: Dikkat etmemişim ancak çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. 16 RAM ile de aynı ayarlarda taş çatlasın 40-45 FPS verir. Ben de öyle düşünüyorum. Başka düşük sistem gereksinimli oyunlara göz atın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
Gapirkont dedi: Dikkat etmemişim ancak çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. 16 RAM ile de aynı ayarlarda taş çatlasın 40-45 FPS verir. Ben de öyle düşünüyorum. Başka düşük sistem gereksinimli oyunlara göz atın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
5 550497 Centipat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 112 Çözümler 2 1 Ağustos 2022 #7 Ultrakill alabilirsiniz, güncellemede gelecek yakında oynarsınız baya.