Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir sistem alacağım. Bütçe kısıtlı olduğu için şimdilik beni idare etsin diye böyle topladım, ileride yeni ekran kartı, yeni ram ilave edeceğim.
2-Asus M5A97 LE R2.0 ile Asus M5A97 R2.0 arasında ki fark nedir? Ben bütçede sıkıntı olmasın diye ucuz olan LE sürümünü tercih ettim, diğer versiyon ile arasında ki fark ne kadardır hangisini almalıyım?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım, iyi forumlar dilerim.
Öncelikle o hdd nin aynısı bende var sesli çalışıyor. İkinci olarak ekran kartını gtx750ti almaya bakın ve güç kaynağını ilerde update yapıcaksanız 550w-600w almaya çalışın.
İlerde yükseltme yapacağım için 600w'lik alıp tekrar PSU zahmetine girmeme kararı aldım. Şimdi tek sorum şu kaldı, m5a97 LE versiyonu mu almalıyım yoksa m5a97 versiyonu mu? m5a97, LE versiyonundan 50 TL civarı fazla aralarında ki fark nedir?
Öncelikle o hdd nin aynısı bende var sesli çalışıyor. İkinci olarak ekran kartını gtx750ti almaya bakın ve güç kaynağını ilerde update yapıcaksanız 550w-600w almaya çalışın.
Anakartlar hakkında öyle ahım şahım bir bilgim yok. Belli ki bütçe dostu bir sistem yapıyorsun kendine. Anakart bence gayet uygun bu sisteme Maddi durumunuzu düzelttikçe güncelleme yaparsınız zaten Hayırlı olsun şimdiden.
Anakartlar hakkında öyle ahım şahım bir bilgim yok. Belli ki bütçe dostu bir sistem yapıyorsun kendine. Anakart bence gayet uygun bu sisteme Maddi durumunuzu düzelttikçe güncelleme yaparsınız zaten Hayırlı olsun şimdiden.