Herkese merhaba arkadaşlar. Sistemim sıfırdan farksızdır tüm ürünler faturalı garantili ve kutuludur. Tamamen orjinal fatura kutu ile teslim edilicektir. Sadece istanbul için kargoya olumlu bakmıyorum . Satma sebebim öğrenci olduğum için topladığım sistemi satmak zorudna kaldım. Laptop almaya karar verdim. Ünv kazandığım için laptop alıcagım. Kasa var fakat tüm oem parcaları kasadan çıkarıp arkadaşlarımla bi uzay montaşı şeklinde kasa parcalarını topladık. Kesinlikle olumlu olmuştur. Örnek veriyorum bf4 ultra multide sıcaklık 55 derece iken şuan 40 derecenin üstüne çıkmıyor. Görüntü kalit4esi 1920-1080 sistemim tamamen sorunsuz kusursuzdur. Yarı parcalar sıfır gibidir. Tüm oyunları ultra son ayarda açmaktadır. Herhangi bi oyunda kasma donma fps düşüşü yaşarsanız para iadesi garantisi veriyorum. Kesinlikle malımın arkasındayım. Resimler aşağıdadır şimdiden herkese iyi forumlar iyi günler. Fiyat olarak sıfır suan fiyatı vatandan alınma tüm parcalar 1500 tl tutuyor. Benim istediğim fiyat 1350dir
Sıfır fiyatları linkiyle beraber atılıcaktır. Sistemi seyyar bi şekilde laptop gibi taşıyabilirsiniz bilginize
Resimler :
İsteyene elimdeki kasama kurupta teslim edebilirim resimlerdeki kırmızı şey incanın laptop sogutucudur metal parcası sökülüp anakart oturtulmuştur bu sayede anakartın altından soguk bi hava üflemektedir . Tüm bilgi için arayınız.