FX 6300 R9 280X vs i7 2600 GTX 660

cme.exe

Hectopat
Merhaba, 2. el olarak 2 tane sistem buldum, bunların karşılaştırmasını yapamadım.
Birinin işlemcisi, birinin ekran kartı daha iyi.

1. sistem FX 6300.
R9 280X.
16 GB RAM.

2. sistem i7 2600.
GTX 660.
16 GB RAM.

Hangisi bana daha çok FPS verir?

ilkinin anakartı sağlamsa ekran kartından dolayı overclock yapıp çok daha iyi performans alabilirsiniz ikincisinin ekran kartı günümüzde çok yeterli değil

İlkinin anakartı sağlamsa ekran kartından dolayı overclock yapıp çok daha iyi performans alabilirsiniz ikincisinin ekran kartı günümüzde çok yeterli değil.

Anakart ASUS M5A78L.
İlkinin anakartı sağlamsa ekran kartından dolayı overclock yapıp çok daha iyi performans alabilirsiniz ikincisinin ekran kartı günümüzde çok yeterli değil.

FX 6300'ün Benchmark'larda e kartının yüzde 60 kullanılması kafamı karıştırdı yetmiyor mu işlemci?

%60 kullanılıyorsa darboğaz yapıyordur dediğiniz gibi lakin öteki sistemden de çok iyi bir performans alamayacaksınız maalesef belli bütçeyle bilgisayar topluyorsanız yardımcı olabilirim belki?

merhaba üçü de çok makul gibi durmuyor bu fiyat aralığında çinden xeon e2640 v3 ve rx570alıp güzel 32 gb ram çekebilirsiniz güzel bi anakart ve 20 dolarlık bir işlemci soğutucusu da işinizi görecektir

yine de türkiyeden almak istiyorsanız https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ar-masaustu-gaming-bilgisayar-837112623/detay bunu almanızı tavsiye ederim 1155 lga işlemci bulmak gerçekten zor ve bir çoğu eski

diğerleri ölü yatırım olur biraz profilimde bloglarımdan bakabilirsiniz toplamak istediğime iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…