FX 6300, R9 290 PCS+ Sistemde Uyumsuzluk Var Mı?

Makaleler
9
Daha fazla  
Şöyle bir durum var. Parçalar normalde Vatan'dan gelecekti ama bir bilgisayarcı tanığımız var. Belki indirim yapar Vatan'dan daha ucuza alırız diye parçaları yazıp ona verdim. Parçalar uyumsuz, yanar, elinde kalır gibi şeyler söylemiş. Ben eminim bir sorun olmayacağından fakat siz de cevap verirseniz iyi olur.

Sistem:

Güç kaynağı: XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 600W
Kasa: Z3 PLUS
Ekran kartı: Powercolor PCS+ R9 290
İşlemci: FX-6300
Ram: Corsair Vengeance Pro 8 GB 1866 Mhz
Sabit Disk: Seagate Barracuda 1 TB
Anakart: M5A97

Vatanda çalışan elemanların bir şey bilmediğini tüm forum ahalisi olarak biliyoruz.
Sistem on numara olmuş. Hayırlı olsun.
Yanma falanda olmaz. Şehir efsanesi.

4 GB GT 630 ve 16 GB RAM ile uzaya çıkarsın diyen bakkallara buradan selam söylüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan çalışanlarının tek bildiği kendilerini bilgili göstermek fakat onu bile doğru düzgün yapamıyorlar. Vatan bilgisayara güç kaynağı bakmaya gittim. Bir tane beğendim ve "80 Plus varmı ? " dedim. "80 Plus ne? " dedi.

Herkes içindekileri kusmuş ama bunu söyleyen Vatan'daki eleman değil ki. Bakkal amca.

Yanma gibi bir durum olması imkansızdır. Bilgisayarcı diye tanımladığınız o 'bakkal'dan uzak durun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…