Fx 6300 Sıcaklık Değerlerim

@Resilence evet 6300fx nin altinda packagede value kismindaki islemci sicagligi.

Peki TMPIN değerleri nedir?

5050 rpm olan ses yapmıyor mu? 64 derece yük altında amd stock fanda normal karşılanabilir ama program yanlış ölçüyor olabilir. Bios'tan kontrol edebilirsin. Olmadı uygun fiyata bir soğutucu al. Bu ısınmadan dolayı performans düşmüyorsa pek sorun yaratma.

Ses var ama o kadar rahatsız olmuyorum diğer pc'den alıştım. Bir kaç programla denedim sonuçlar aynı Biosta da durum aynı bios'a girer girmez 60'lara fırlıyor sonra 67'lerde geziyor.

Bu arada oyunlarda bazen özellikle grafik ayarı değiştirince siyah ekranda kalıyor sıcaklıkla ilgisi olduğunu sanıyorum?

Boşta olan sıcaklık yüksek. Bir soğutucu al yada yöneticiler bir ilgilensin. @Akif

Adanadayım hava zaten 40 derece ve oda da oldukça havasız. Sıcaklık boştayken 48-50 derece arası derken bu internette dolaşırken ki sonuçlar. Bu arada oyunlarda bazen özellikle grafik ayarı değiştirince siyah ekranda kalıyor sıcaklıkla ilgisi olabilir mi?

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı