Halil Toprak Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 89 15 Ocak 2014 #11 Kardeş bide kasanın içinden görüntü atabilir misin?
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2014 #12 omy dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
ROG Hectopat Katılım 2 Ocak 2014 Mesajlar 340 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise 15 Ocak 2014 #13 Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan.
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2014 #14 Halil Toprak dedi: Kardeş bide kasanın içinden görüntü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Kardeş başka bir zaman evette şuan biraz zor tüm aile baskı yapıyor sakın dokunma diye ben açtım mı dokunmadan duramam diğer bilgisayar ondan yandı. - - - Güncellendi - - - ROG dedi: Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Sağol kardeşim.
Halil Toprak dedi: Kardeş bide kasanın içinden görüntü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Kardeş başka bir zaman evette şuan biraz zor tüm aile baskı yapıyor sakın dokunma diye ben açtım mı dokunmadan duramam diğer bilgisayar ondan yandı. - - - Güncellendi - - - ROG dedi: Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Sağol kardeşim.
Halil Toprak Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 89 15 Ocak 2014 #15 Doğaldır 2 gün sonra hiç baskı yapmazlar. Hiç odaya bile gelmezler.
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2014 #16 Uygun bir zamanda açıp çekerim 3-4 fotoğraf.
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2014 #17 Altı üstü bir kapak açacaktınız.
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2014 #18 omy dedi: Altı üstü bir kapak açacaktınız. Genişletmek için tıkla... Ben dokunurum acayip tutamam kendimi kusura bakmayın.
omy dedi: Altı üstü bir kapak açacaktınız. Genişletmek için tıkla... Ben dokunurum acayip tutamam kendimi kusura bakmayın.
Halil Toprak Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 89 15 Ocak 2014 #19 Nevzat Şentürk dedi: Ben dokunurum acayip tutamam kendimi kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bu donanım ve sistem yükseltme hastalığı. Teşhis konuldu.
Nevzat Şentürk dedi: Ben dokunurum acayip tutamam kendimi kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bu donanım ve sistem yükseltme hastalığı. Teşhis konuldu.
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2014 #20 Halil Toprak dedi: Bu donanım ve sistem yükseltme hastalığı. Teşhis konuldu. Genişletmek için tıkla... Sağol doktor tedavi olarak ne önerirsiniz ?
Halil Toprak dedi: Bu donanım ve sistem yükseltme hastalığı. Teşhis konuldu. Genişletmek için tıkla... Sağol doktor tedavi olarak ne önerirsiniz ?