FX-6300 sistem alınır mı?

Matrix852

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sahibinden.com'da Afnet Bilişim tarafından satılan ikinci el bir PC buldum.

Arkadaşlar, sizce bu bilgisayar ısınır mı, yani alınır mı? Avantajları ve dezavantajları nelerdir yazarsanız sevinirim. Sizlere şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR3 ve işlemcisi neredeyse 10 yıllık bir sisteme o para verilmez. Apu toplayın. Hem güncel sistem olur hem de sıfır ve garantili ürününüz olur.

Ekran kartı güzel fakat işlemcisi biraz kötü onu FX 8. nesile yükseltirsen daha güzel olur ve fiyatı uygun toplayacağın APU sistem bundan fazla FPS veremez.

Fiyatı ucuz olsa güzel sistem ama parasını hak etmiyor. Bu APU çok daha az FPS verir ama güncellenebilir bir sistem.

İşlemci çok kötü. fx6300 + 750ti lı ssd li eski kasamı 2000 e verdim ben yakın zamanda bu fiyat çok olmuş

Bu sistem alıncaksa RAM kesinlikle 2x8 16 GB 3000MHz+ olmalı.

DDR3 ve işlemcisi neredeyse 10 yıllık bir sisteme o para verilmez. Apu toplayın. Hem güncel sistem olur hem de sıfır ve garantili ürününüz olur.
ya ddr3 neysede benim arkadaş ddr2 ram kullanıyo ondan yana takıntım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…