Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 5 Ekim 2021 #21 Ediz41 dedi: 150 TL GT 710 nün linkini atar mısın hocam. Genişletmek için tıkla... 3-4 ay önce kart ararken görmüştüm şu an satılık değil maalesef.
Ediz41 dedi: 150 TL GT 710 nün linkini atar mısın hocam. Genişletmek için tıkla... 3-4 ay önce kart ararken görmüştüm şu an satılık değil maalesef.
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.125 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Ekim 2021 #22 Silinen üye dedi: GT 710 Game testlerini izleyip size haber vereceğim tatmin olup olmadığımı. Genişletmek için tıkla... Hocam al buyur sen seç Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: GT 710 Game testlerini izleyip size haber vereceğim tatmin olup olmadığımı. Genişletmek için tıkla... Hocam al buyur sen seç Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #23 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu izleyince ne kadar performans yoksunu olduğunu gördüm hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu izleyince ne kadar performans yoksunu olduğunu gördüm hocam.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 5 Ekim 2021 #24 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyince ne kadar performans yoksunu olduğunu gördüm hocam. Genişletmek için tıkla... Yanlış kart çünkü Bu GDDR 3 modeli GDDR 5 modeline bakacaksınız.
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyince ne kadar performans yoksunu olduğunu gördüm hocam. Genişletmek için tıkla... Yanlış kart çünkü Bu GDDR 3 modeli GDDR 5 modeline bakacaksınız.
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.125 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Ekim 2021 #25 Hd6850 dedi: 3-4 ay önce kart ararken görmüştüm şu an satılık değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4 ay önceden bahsediyorsun ama biz şu andayız haberiniz olsun. Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu izleyince ne kadar performans yoksunu olduğunu gördüm hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2021
Hd6850 dedi: 3-4 ay önce kart ararken görmüştüm şu an satılık değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4 ay önceden bahsediyorsun ama biz şu andayız haberiniz olsun. Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu izleyince ne kadar performans yoksunu olduğunu gördüm hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 5 Ekim 2021 #26 Silinen üye dedi: 550 Ti da o kadar performanslı değilmiş bu anakarta uyan başka ekran kartı tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe?
Silinen üye dedi: 550 Ti da o kadar performanslı değilmiş bu anakarta uyan başka ekran kartı tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe?
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #27 Hd6850 dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 300 - 600 arası hatta 700'e zorlanabilir eğer fiyatına değer bir kart ise. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2021
Hd6850 dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 300 - 600 arası hatta 700'e zorlanabilir eğer fiyatına değer bir kart ise.
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #28 Silinen üye dedi: 300 - 600 arası 700'e zorlanabilir eğer fiyatına değer bir kart ise. Genişletmek için tıkla... GT 1030'dan aşağısını önermiyorum.
Silinen üye dedi: 300 - 600 arası 700'e zorlanabilir eğer fiyatına değer bir kart ise. Genişletmek için tıkla... GT 1030'dan aşağısını önermiyorum.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #29 SynSheen dedi: GT 1030'dan aşağısını önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Var mıdır ki bu fiyata GT 1030?
SynSheen dedi: GT 1030'dan aşağısını önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Var mıdır ki bu fiyata GT 1030?
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 5 Ekim 2021 #30 @Silinen üye pazarlikla HD7850 alabilirsiniz. GTX 1050 performansi veriyor.