FX 6300 sistem alınır mı?

Hocam uzun süreli kullanacağım bir de 40 FPS az bana 80 90 üzeri lazım o yüzden 200-600 arası ve 700 dedim ya GT 730'a ne diyorsunuz?

GT 1030 bakmanızda ısrarcıyım hocam, GT 730 de iyi bir kart değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye yüksek ihtimal monitörün 60 Hz bundan dolayi 60 FPS'den fazla goremiyeceksin. Sayacı açıp FPS'yi takip etmedigin sürece kasma hissi yaratmaz.

Bu şartlarda alınabilir şu an aktif olarak kullanıyorum zaten istediğiniz oyunlarda çok rahat +60 FPS veriyor.

Watch Dogs 2 de vermemesi üzdü zamanında ücretsiz alıp GeForce NOW Avrupa sunucularında akardım şimdi kapatıldığı için elimde kaldı oyun.

Watch Dogs 2 de vermemesi üzdü zamanında ücretsiz alıp GeForce NOW Avrupa sunucularında akardım şimdi kapatıldığı için elimde kaldı oyun.

720p olarak alabilirsiniz diye düşünüyorum ayrıca Watch Dogs 2 gibi oyunda 30-40FPS almak çok sıkıntılı değerler değil her ne kadar Valorant tarzı oyunlar oynanmasa da.

720p olarak alabilirsiniz diye düşünüyorum ayrıca Watch Dogs 2 gibi oyunda 30-40FPS almak çok sıkıntılı değerler değil her ne kadar Valorant tarzı oyunlar oynanmasa da.

Çözünürlük 1280x1024 olarak kullanacağım yeterli midir?

Hocam GT 1030 alacaksan ASUS'un fanlı modelini öneririm diğer fansız modelleri kesinlikle almayın.

2 .el öyle bulamadım hocam, fan var diye 200 lira ekleniyor herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…